Умная лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable E27 (YLDP26YL)

Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable E27 (YLDP26YL)

Розпродано Код: 4183
399 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable (YLDP26YL) – це розумна лампочка з функцією регулювання температури світла. Дана модель підходить для стандартних світильників із цоколем E27. Потужність лампочки становить 4 Вт, а яскравість може регулюватися в широкому діапазоні від 5 до 100%.

Компактний розмір та низьке енергоспоживання
Діаметр лампочки на 27% менший, ніж у минулого покоління і становить лише 43 мм. Конструкція лампи проста і компактна, тому добре підходить навіть для невеликих абажурів. Потужність у режимі очікування не перевищує 0.5 Вт, що дозволяє заощаджувати на оплаті рахунків за електроенергію.

Тонне налаштування температури кольору
Крім яскравості освітлення, лампочка підтримує налаштування колірної температури в межах 2700-6500K. Це дозволяє вибрати тон освітлення, надавши кімнаті унікальної атмосфери. Наприклад, холодне світло відмінно підходить для літнього сезону, а теплий, що зігріває, для зимової пори.

Високий коефіцієнт кольору
Потужність світлового потоку становить 450 Лм, а індекс кольору – 80 Ra. Це дозволяє зберегти справжні кольори об'єктів, як за природного освітлення. Підключення до лампи будується на використанні Bluetooth Mesh, що дозволяє уникнути розривів зв'язку та перешкод. Також є технологія SLISAON, яка стежить, щоб лампа завжди залишалася в мережі.

Підтримка голосового керування
Управління лампочкою здійснюється за допомогою спеціальної програми, яка встановлюється на смартфон. З його допомогою ви отримаєте доступ до всіх налаштувань та функцій пристрою. Однак головною особливістю моделі стала функція голосового керування, яка стає доступною у разі використання голосової колонки.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Лампи
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
YLDP26YL
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Потужність
4 Вт
Світловий потік
450 Лм
Джерело живлення
Від мережі
Тип підключення
Провідне
Сумісність
Mi Home, Yeelight
Температура світіння
2700 К - 6500 К
Напруга
220V - 50Mz
Тип цоколя
E27
Кількість
1

Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable E27 (YLDP26YL)

Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable E27 (YLDP26YL)
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця