Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM) ціна

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM)

Розпродано Код: 4651
999 грн.
Без податку
Кількість

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM)  - нова версія популярного датчика, тепер з Zigbee 3.0 , величезним запасом автономної роботи та новими функціями. Zigbee 3.0 протокол забезпечує більш стабільне з'єднання при менших енерговитратах. Встановивши такий пристрій ви зможете убезпечити себе від злому і завжди залишатися в курсі того, що відбувається. Якщо двері, на які встановлено датчик, відчиняться або зачиняться, пристрій відразу ввімкне підсвічування і видасть характерний звуковий сигнал, а тому ви завжди дізнаєтеся, якщо небажаний гість захоче пробратися до вашої оселі. Також вам на телефон прийде повідомлення про відкриття дверей.

Сумісність 
Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM) повністю сумісний з екосистемою розумного будинку Homekit.

Контактний датчик Aqara P1
Новий контактний датчик значно відрізняється від попередніх моделей. Крім абсолютно нового дизайну, компанія заявляє, що Aqara P1 може пропрацювати цілих п'ять років на одній батарейці CR123A (також званої половинкою батарейки AA), що значною мірою пояснює новий, більш трубчастий дизайн, що дозволяє використовувати таку форму батарейки.

Настроювана дистанція
Відстань, на якій датчик знаходиться від магніту, і, відповідно, момент спрацьовування датчика, можна налаштувати в додатку Aqara, причому у трьох варіантах – 10 мм, 20 мм або 30 мм. Нарешті, датчик має захист від несанкціонованого доступу, тому якщо хтось спробує зняти датчик з місця, ви отримаєте push-сповіщення.

Спільна робота з пристроями розумного будинку
Для підключення датчика необхідний модуль управління розумним домом від Aqara. Датчик підтримує синхронізацію з іншою технікою розумного будинку, це дозволить налаштувати роботу освітлення так, щоб під час відкриття дверей вмикалося світло. Крім того, якщо ви поїхали далеко від дому, датчик може вмикати камеру та запускати сигналізацію. З розумним датчиком ваш будинок завжди буде у безпеці.

Високоякісна клейка стрічка
Пристрій складається з двох частин та працює на основі принципу чутливості до зміни магнітного поля. Завдяки компактному розміру обидві частини легко кріпляться навіть на невеликі двері та вікна. Для кріплення використовується спеціальна двостороння клейка стрічка, розташована на тильній стороні корпусу. Все, що вам залишається це вибрати місце і встановити датчик. Стрічка підходить для кріплення до будь-якої поверхні.

Надійний та якісний корпус
Корпус датчика виготовлений із якісного пластику та легко витримає більшість механічних пошкоджень. На поверхні корпусу знаходиться індикаторний світлодіод та кнопка для підключення до шлюзу.

Акуратний мінімалістичний дизайн
Не можна не відзначити дизайн пристрою. Детектор виконаний у мінімалістичному стилі та позбавлений сторонніх деталей. Всі кути акуратно заокруглені, а корпус покритий білою матовою фарбою. Завдяки нейтральному стилю, датчик виглядає акуратно і не зіпсує зовнішній вигляд дверей або вікна. Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM) може стати відмінним помічником для створення безпечного будинку. З ним ви зможете забути про занепокоєння та впевнено залишати квартиру навіть на тривалий час.

Характеристики

Версія ZigBee
3.0
Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики відкриття
Гарантія
12 місяців
Артикул
MCCGQ13LM
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
Apple HomeKit
Габарити
77 × 22 × 22 мм, 11.5 × 7.3 × 36 мм
Тип детектування
Відкриття
Тип установки
Накладний
Робоча температура
-10℃ ~ 50℃
Робоча вологість
0~95% RH

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM)

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara P1 Door Sensor (MCCGQ13LM)
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця