Датчик руху Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM) ціна

Датчик руху Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM)

Розпродано Код: 4649
615 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM) - це оновлена версія датчика руху, обладнана протоколом Zigbee 3.0. Цей продукт забезпечує швидку, стабільну та енергоефективну роботу. Щоб використовувати пристрій, вам знадобиться хаб із підтримкою Zigbee 3.0.

Виявлення руху та освітлення
Датчик має дальність виявлення рухомих об'єктів до 7 метрів і є не тільки датчиком руху, але і датчиком освітлення. Ця модель сумісна з іншими пристроями, такими як датчики дверей та вікон, що дозволяє створити максимально ефективну систему безпеки для вашого будинку. У разі вторгнення на вашу територію, включаючи відкриття дверей чи вікон, датчик миттєво спрацьовує. Система активує звукову та світлову сигналізацію та надішле вам повідомлення на ваш мобільний телефон.

Різноманітні сценарії використання
При вході в зону виявлення датчик активує світлові пристрої, забезпечуючи комфортне освітлення. Ви також можете налаштувати автоматичне вимкнення світла за відсутності руху, що заощаджує енергію. Цей пристрій універсальний і підтримує різноманітні сценарії роботи. Встановіть його у спальні чи коридорі, і він може працювати як нічник. Ви можете налаштувати яскравість та час роботи у цьому режимі. Також можна налаштувати світло для автоматичного увімкнення при затемненні приміщення.

Надійна охорона вашого житла
Цей продукт розроблений із використанням передових технологій. Інфрачервоний датчик реєструє зміни в тепловому випромінюванні та виявляє теплокровні об'єкти, такі як люди або тварини, попереджаючи вас. Для точного виявлення об'єктів, що рухаються, застосовується високоякісна оптична лінза з поліолефіну. Корпус приладу має захист від УФ-променів, що гарантує тривалий термін служби.

Зручність та простота в експлуатації
Установка цього датчика дуже проста, він надійно кріпиться до будь-якої поверхні з використанням спеціального двостороннього скотчу. Завдяки унікальній кріпильній ніжці, датчик руху може обертатися на 170°С. навколо своєї осі і нахилятися на 90, забезпечуючи широкий кут огляду. Його мінімалістичний дизайн гармонійно впишеться у будь-який простір. Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor – це легкість використання, передові технології та надійний захист вашої власності у будь-який час доби.

Придбайте датчик руху Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM) вже сьогодні та забезпечте безпеку та комфорт вашому будинку.

Характеристики

Версія ZigBee
3.0
Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики руху
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
RTCGQ15LM
Управління
Голосом, Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant
Габарити
30 × 30 × 33 мм
Тип детектування
Рух, Освітленість
Радіус дії
170°
Діапазон робочих температур
-10°C - +45°C
Робоча вологість
0% ~ 95% RH

Датчик руху Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM)

Датчик руху Xiaomi Aqara E1 Motion Sensor (RTCGQ15LM)
Ціна:
615 грн.
Ітого:
Про покупця