Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping M (CGG1) ціна

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping M (CGG1)

Розпродано Код: 4455
749 грн.
Без податку
Кількість

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping M (CGG1) призначений для вимірювання температури та вологості в приміщенні. Оснащений датчиком промислового класу та електронними компонентами від Sensirion. Має довгий час роботи до 1 року від однієї батарейки. З додатком Mi Home можна не тільки читати інформацію, перебуваючи далеко від дому, але й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури та вологості.

Великий E-Ink дисплей
Великі та чіткі цифри на екрані Xiaomi Qingping M (CGG1) дозволяють бачити температуру і вологість у кімнаті навіть з великої відстані. Підтримувати мікроклімат у будинку тепер дуже просто.

Сенсори промислового класу
У Xiaomi Qingping M (CGG1) використовується датчик промислового класу та електронні компоненти від Sensirion – провідний світовий виробник цифрових мікросенсорів та систем. Корпус із УФ-стійких матеріалів, розрахованих на довгострокове використання. Працює в температурному діапазоні від 0 до 60∘C з точністю 3∘C.

Магнітне кріплення
У корпусі датчика вбудований магніт для зручного кріплення на металеві поверхні. Завдяки гнучкій системі кріплення датчик можна розмістити на стінах не тільки в будь-якому зручному місці, але і під будь-яким кутом, і так само швидко зняти. За допомогою прихованої відкидної ніжки датчик можна встановити на столі під зручним для перегляду кутом.

Інформація на смартфоні
З додатком Mi Home можна не тільки читати інформацію, перебуваючи далеко від дому, але й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури та вологості. Xiaomi Qingping Bluetooth Thermometer Lite можна використовувати і як систему безпеки, здатну сповістити власника про вихід з ладу системи опалення, кондиціювання або поломки у водопровідній мережі.

Рік автономної роботи
Qingping M (CGG1) працює від батарейки типу CR2430, оскільки дисплей виконаний із застосуванням технологій низького електроспоживання, для роботи пристрою потрібна мінімальна кількість енергії, що дозволяє термометру працювати до 1 року від однієї батареї.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Живлення
1 х CR2430
Додаток
MiHome
Тип
Датчики температури та вологості
Розміри
74 x 14 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
CGG1
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Додатково
Декілька методів розміщення, Інтелектуальна автоматизація, Екран E-Ink
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Тип детектування
Вологість, Температура

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping M (CGG1)

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping M (CGG1)
Ціна:
749 грн.
Ітого:
Про покупця