Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping Lite (CGDK2) ціна

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping Lite (CGDK2)

У наявності Код: 4454
489 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати завтра

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо завтра

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping Lite (CGDK2) призначений для вимірювання температури та вологості в приміщенні. Оснащений датчиком промислового класу та електронними компонентами від Sensirion. Має довгий час роботи до 1 року від однієї батарейки. З додатком Mi Home можна не тільки читати інформацію, перебуваючи далеко від дому, але й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури та вологості.

Великий LCD дисплей
Великі та чіткі цифри на екрані Xiaomi Qingping Lite (CGDK2) дозволяють бачити температуру і вологість у кімнаті навіть з великої відстані. Підтримувати мікроклімат у будинку тепер дуже просто.

Сенсори промислового класу
У Xiaomi Qingping Lite (CGDK2) використовується датчик промислового класу та електронні компоненти від Sensirion – провідний світовий виробник цифрових мікросенсорів та систем. Корпус із УФ-стійких матеріалів, розрахованих на довгострокове використання. Працює в температурному діапазоні від 0 до 60∘C з точністю 3∘C.

Магнітне кріплення
У корпусі датчика вбудований магніт для зручної установки на металеві поверхні. Завдяки гнучкій системі кріплення датчик можна розмістити на стінах не тільки в будь-якому зручному місці, але і під будь-яким кутом, і так само швидко зняти. За допомогою прихованої відкидної ніжки датчик можна встановити на столі під зручним для перегляду кутом.

 

Інформація на смартфоні
З додатком Mi Home можна не тільки читати інформацію, перебуваючи далеко від дому, але й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури та вологості. Xiaomi Qingping Bluetooth Thermometer Lite можна використовувати і як систему безпеки, здатну сповістити власника про вихід з ладу системи опалення, кондиціювання або поломки у водопровідній мережі.

Рік автономної роботи
Qingping Lite (CGDK2) працює від батарейки типу CR2430, оскільки дисплей виконаний із застосуванням технологій низького електроспоживання. Для роботи пристрою потрібна мінімальна кількість енергії, що дозволяє термометру працювати до 1 року від однієї батареї.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Живлення
1 х CR2430
Додаток
MiHome
Тип
Датчики температури та вологості
Розміри
60.5 x 13.7 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
CGDK2
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Додатково
Декілька методів розміщення, Інтелектуальна автоматизація, Екран LCD
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Тип детектування
Вологість, Температура

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping Lite (CGDK2)

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi Qingping Lite (CGDK2)
Кількість
Ціна:
489 грн.
Ітого:
Про покупця