Датчик руху Xiaomi Mi Smart Human Body Sensor 2 (RTCGQ02LM) ціна

Датчик руху Xiaomi Mi Smart Human Body Sensor 2 (RTCGQ02LM)

Розпродано Код: 4083
319 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Mi Smart Human Body Sensor 2 (RTCGQ02LM) – це малогабаритний датчик руху. Він здійснює контроль за пересуванням по кімнаті та включає освітлення, коли хтось входить до зони дії пристрою. Дальність дії складає 7 м, а кут виявлення об'єктів 130.

Використання
Прилад підтримує синхронізацію із системою «Mi Home» та може працювати разом з іншими пристроями. Просто розташуйте датчики біля дверей, ліжка або телевізора і, у разі виявлення руху людини, вони зможуть використовувати інші розумні гаджети. Наприклад, він автоматично ввімкне нічник, якщо ви прокинетеся і захочете стати вночі. А при виявленні руху в будинку під час вашої відсутності, він надішле повідомлення у додаток на телефоні.

Додаток
Ви зможете перевірити роботу приладу у додатку у будь-який час. Там відображаються дані про спрацювання, стан акумулятора, потужність сигналу Bluetooth та інша інформація про датчик. При необхідності заміни батареї програма відправить нагадування.

Установка
За допомогою шарнірного кронштейна прилад можна закріпити в будь-якому зручному місці. горизонтально чи вертикально. А завдяки невеликим розмірам він не займе багато місця і не кидатиметься у вічі.

Для підвищення точності розпізнавання використовується оптична лінза. Вона виготовляється з якісного поліолефіну. Корпус виконаний з надійних, вогнетривких матеріалів та має захисне покриття від впливу ультрафіолетових променів.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики руху
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
RTCGQ02LM
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Тип детектування
Рух

Датчик руху Xiaomi Mi Smart Human Body Sensor 2 (RTCGQ02LM)

Датчик руху Xiaomi Mi Smart Human Body Sensor 2 (RTCGQ02LM)
Ціна:
319 грн.
Ітого:
Про покупця