Анализатор качества воздуха Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) Black

Аналізатор якості повітря Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) Black

Розпродано Код: 3456
5999 грн.
Без податку
Кількість

На здоров'я та фізичний комфорт людини можуть вплинути багато факторів. Один із першочергових – це повітря. Крім вимірювання температури та вологості в приміщенні, необхідно замислюватися і про кількість шкідливих речовин, що містяться в ньому. Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) дозволить комплексно оцінити стан повітря у приміщенні. За допомогою аналізатора, Ви завжди знатимете рівень забруднення, вологість повітря, кількість летких речовин та інші необхідні дані, що відображаються на зручному дисплеї приладу.

Точність вимірів
Пристрій має неймовірно швидкий відгук та мінімальний показник похибки. Після збору зразків повітря, вбудовані датчики роблять вимірювання на рівень вмісту в ньому мікрочастинок. Робота приладу заснована на теорії Мі, згідно з якою забезпечується підрахунок концентрації PM2.5, кількість діоксиду карбону та проводиться комплексний аналіз якості повітряного середовища.

Цвіркувальний сенсорний екран
Прилад обладнаний зручним сенсорним екраном з діагоналлю 3.1 дюйма та роздільною здатністю 328 пікселів на дюйм. Дисплей має автоматичне регулювання яскравості, що спрацьовує при зміні освітлення, і відмінною контрастністю, що дозволяє точно відображати дані про повітряне середовище.

Оцінка зовнішнього повітря
Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) дозволяє отримати оцінку зовнішнього повітря за вікном. Ви можете дізнатися про всі необхідні показники, такі як час, прогноз погоди, показник якості і т.д. Завдяки таким можливостям користувач заздалегідь знає, що йому обрати з одягу, щоб не замерзнути, і чи є необхідність взяти з собою парасолю на прогулянку.

Просте керування
Керування пристроєм інтуїтивно зрозуміле, адже його можна порівняти з керуванням мобільним телефоном або планшетом. Використовуючи всім звичні торкання та рухи, можна отримати всю необхідну інформацію про стан повітря. Крім цього, користувач може підключити прилад до встановленого мобільного додатку і переглядати дані, що цікавлять його, віддалено.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Аналізатори повітря
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Вид
Побутові
Артикул
CGS1
Призначення
Для повітря
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Джерело живлення
Від акумулятора
Вимірювання
Параметрів повітря

Аналізатор якості повітря Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) Black

Аналізатор якості повітря Xiaomi ClearGrass Air Detector (CGS1) Black
Ціна:
5 999 грн.
Ітого:
Про покупця