Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM)

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM)

У наявності Код: 1946
499 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM) – це датчик відкриття дверей та вікон. Встановивши такий пристрій, ви зможете убезпечити себе від злому і завжди залишатися в курсі того, що відбувається. Якщо двері, на які встановлено датчик, відчиняться або зачиняться, пристрій відразу ввімкне підсвічування і видасть характерний звуковий сигнал, а тому ви завжди дізнаєтеся, якщо небажаний гість захоче пробратися до вашої оселі. Також вам на телефон прийде повідомлення про відкриття дверей.

Спільна робота з пристроями розумного будинку
Датчик підтримує синхронізацію з іншою технікою розумного будинку. Для цього використовується шлюз Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM). Це дозволить налаштувати роботу освітлення так, щоб під час відкриття дверей вмикалося світло. Крім того, якщо ви поїхали далеко від дому, датчик може вмикати камеру та запускати сигналізацію. З розумним датчиком ваш будинок завжди буде у безпеці.

Високоякісна клейка стрічка
Пристрій складається з двох частин та працює на основі принципу чутливості до зміни магнітного поля. Завдяки компактному розміру обидві частини легко кріпляться навіть на невеликі двері та вікна. Для кріплення використовується спеціальна двостороння клейка стрічка, розташована на тильній стороні корпусу. Все, що вам залишається це вибрати місце і встановити датчик. Стрічка підходить для кріплення до будь-якої поверхні.

Надійний та якісний корпус
Корпус датчика виготовлений із якісного пластику та легко витримає більшість механічних пошкоджень. На поверхні корпусу знаходиться індикаторний світлодіод та кнопка для підключення до шлюзу. Максимальна відстань спрацьовування становить 22 мм. Датчик працює від звичайної батареї CR1632, якої вистачить на тривалий термін експлуатації. У разі розряджання її можна легко замінити на нову. Для цього просто зніміть кришку та здійсніть заміну.

Акуратний мінімалістичний дизайн
Не можна не відзначити дизайн пристрою. Детектор виконаний у мінімалістичному стилі та позбавлений сторонніх деталей. Всі кути акуратно заокруглені, а корпус покритий білою матовою фарбою. Завдяки нейтральному стилю, датчик виглядає акуратно і не зіпсує зовнішній вигляд дверей або вікна. Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM) може стати чудовим помічником для створення безпечного будинку. З ним ви зможете забути про занепокоєння та впевнено залишати квартиру навіть на тривалий час.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики відкриття
Розміри
41 х 22 х 11 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
MCCGQ11LM
Комплектація
Датчик відкриття дверей та вікон, посібник користувача англійською, стікери для монтажу
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Додатково
Допустима температура: -10 °С ... +50 °С, Допустима вологість: 0 - 95% відносної вологості
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
Amazon Alexa, Apple HomeKit
Тип детектування
Відкриття

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM)

Датчик відкриття дверей та вікна Xiaomi Aqara Door Sensor (MCCGQ11LM)
Кількість
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця