Датчик вібрацій Xiaomi Aqara Vibration Detector (DJT11LM)

Датчик вібрацій Xiaomi Aqara Vibration Detector (DJT11LM)

Розпродано Код: 3707
399 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Aqara Vibration Sensor – це портативний датчик вібрації. Цей пристрій дозволяє здійснювати різні сценарії відстеження вібрації та служити для захисту ваших цінностей. З його допомогою можна встановити контроль стану дверей, вікон, домашніх меблів та інших важливих об'єктів. А також визначити якість сну шляхом відстеження активності рухів. Прилад виконаний у простому, малогабаритному корпусі розміром з монету. Він ідеально поміщається в кишеню, тому не створить проблем при транспортуванні. Пристрій легко встановити та зручно використовувати.

Просунута інтеграція з іншою технікою
Датчик вібрації підтримує синхронізацію з іншою технікою, що дозволяє розширити його можливості, організувати ефективну систему керування та задавати різні сценарії роботи. Пристрій підтримує налаштування рівня чутливості та пропонує 3 режими на вибір. Низький рівень чутливості ідеально підійде для різних вікон. Середній рівень для ящиків, високий для захисту важливих речей. З датчиком від Xiaomi ви зможете назавжди забути про занепокоєння.

Ефективна система оповіщень
При виявленні вібрації, датчик відразу сповістить вас про це шляхом надсилання повідомлення на телефон. Тепер ви завжди будете знати всі події. Прилад не боїться перебоїв із мережею інтернет. Навіть якщо з'єднання нестабільне або вимкнене, воно продовжить працювати в попередньому режимі. Датчик може бути закріплений у вертикальному положенні і добре тримається на багатьох видах поверхонь. Пристрій передбачає можливість зовнішнього застосування, що робить його універсальним засобом захисту майна.

Стильний та надійний дизайн корпусу
Прилад виконаний у стильному, мінімалістичному корпусі. Корпус виготовлений із надійного та міцного матеріалу із захистом від ультрафіолетового випромінювання. Завдяки цьому фарба не вицвітає, що дозволяє використовувати датчик протягом тривалого часу. Дизайн пристрою передбачає відсутність зайвих деталей, тому на корпусі знаходиться тільки найнеобхідніше. На передній панелі розташований один індикатор, а на верхній панелі – кнопка управління. Прилад енергоефективний та може прослужити до 2 років на заряді однієї батареї. Xiaomi Aqara Vibration Sensor – це найкращий засіб захисту вашого майна.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики вібрації
Розміри
36 х 36 x 9 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DJT11LM
Комплектація
Датчик вібрації, посібник користувача англійською, стікер для монтажу
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Матеріал
Пластик
Бездротовий стандарт
ZigBee
Додатково
Допустима температура: -10 °С ... +50 °С, Допустима вологість: 0 - 95% відносної вологості
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
Apple HomeKit
Тип детектування
Вібрація

Датчик вібрацій Xiaomi Aqara Vibration Detector (DJT11LM)

Датчик вібрацій Xiaomi Aqara Vibration Detector (DJT11LM)
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця