Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) 4L ціна

Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) 4L

Розпродано Код: 4572
4999 грн.
Без податку
Кількість

Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) являє собою інноваційний пристрій, який дозволяє вам контролювати живлення вашого вихованця, навіть перебуваючи далеко від дому. За допомогою програми на смартфоні ви можете легко керувати годівницею та піклуватися про ситість вашого домашнього улюбленця.

Розумна годівниця має додатковий блок живлення, в якому можна встановити 4 лужних батарей АА. Приблизний термін служби батарей становить до півроку, після чого їх необхідно замінити.

Вона також має захист від вологи. Спеціальна система запобігає забиванню корму всередині пристрою, а внутрішня частина для корму повністю герметична, що запобігає утворенню плісняви та злипання. Миска має кут нахилу, що забезпечує комфортне харчування для вашого вихованця і зменшує навантаження на хребет. Корпус годівниці виконаний із міцного ABS-пластику, а миска із нержавіючої сталі 304.

За допомогою мобільного додатку Mi Home або HomeRun ви можете дистанційно контролювати роботу автогодівниці. Ви можете заздалегідь налаштувати всі необхідні параметри на свій розсуд.

Розумна годівниця використовує оновлену технологію, яка рівномірно розподіляє корм у середині годівниці завдяки кутам та краям механізму. Товстий шар вологопоглинача запобігає намоканню корму та продовжує його термін служби. Кришка та отвір для скидання корму герметичні, а розмір отвору скидання корму збільшений.

Всі частини конструкції знімні, що полегшує процес миття автогодівниці та забезпечує її гігієнічність.

Стильний дизайн годівниці в білому кольорі та прозорому матовому пластику відсіку для корму дозволяє їй гармонійно вписуватися в інтер'єр вашого будинку. Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) відповідає високим стандартам якості та естетичній перевагі багатьох власників домашніх тварин.

Характеристики

Додаток
HomeRun
Тип
Розумні годівниці
Розміри
232 х 203 х 456 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
PF20
Особливості
Автоподача корму, Вбудований фільтр, Миска в комплекті
Вага
2.66 кг
Призначення
Для котів та собак
Матеріал
Метал, Пластик
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Джерело живлення
Від мережі, Від 4х АА батарейки
Об `єм
4 л

Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) 4L

Розумна годівниця для тварин Xiaomi HomeRun (PF20) 4L
Ціна:
4 999 грн.
Ітого:
Про покупця