Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) 3L ціна

Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) 3L

Розпродано Код: 4162
5999 грн.
Без податку
Кількість

Бажаєте оптимізувати режим харчування свого домашнього вихованця?
Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) 3L – чудовий варіант для вирішення цього питання. Вбудовані розумні датчики, віддалене керування зі смартфона, продумана конструкція та резервна батарея дозволяють повністю покластися на пристрій. Він допоможе зберегти корм свіжим і подбати про режим харчування чотирилапого друга. А також дозволить запускати процес годування прямо зі свого смартфона будь-якої миті. Тобто вам більше не потрібно переживати, якщо ви затримуєтеся на роботі допізна або хочете провести вечір із друзями. Ця автоматична годівниця зробить ваше життя набагато простішим.

Особливості:

  • Призначена для котів та собак дрібних порід
  • Вбудований Wi-Fi та віддалене управління зі смартфона через програму PETKIT
  • Автоматично обертається чаша для рівномірного розподілу їжі
  • Датчики наближення, ваги та наповнення контейнера кормом
  • Можливість записати голосове повідомлення для заклику вихованця
  • Вбудована літієва батарея для автономної роботи
  • Контейнер та миска з нержавіючої сталі
  • Простий догляд та очищення
  • Об'єм контейнера: 3 літри

Управління з будь-якої відстані
Завдяки вбудованому в годівницю Wi-Fi і зручному додатку PETKIT годування чотирилапого друга перетворюється на простий і регулярний процес, що не вимагає від вас особливих зусиль та особистої присутності. Просто встановіть час їжі та розміри порції, а про все інше подбає PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560). Таким чином, розумна автоматична годівниця допоможе вам дбати про свою домашню тварину, де б ви не знаходилися.

Нова планетарна система
Усередині гаджета розташовані потужний мотор і спеціальний механізм, що подає корм і залишок, що перемішує, для більш якісного зберігання. А за рахунок миски PETKIT Smart Fresh Element 3, що обертається, не тільки легко насипає корм, але і рівномірно розподіляє його.

З точністю до грама
Під чашею годівниці встановлений датчик ваги, що дозволяє контролювати кількість їжі, що подається. А також вимірювати кількість корму, що з'їдається кішкою при кожному прийомі їжі. Крім цього, девайс має датчик наближення, який повідомляє господаря, коли тварина підходить до годівниці, і інфрачервоний датчик наповнення контейнера для корму, що допомагає вчасно наповнювати ємність.

Гнучкі налаштування та широкі можливості програми
Повноцінне годування чи легке перекушування? Налаштуйте необхідні параметри в програмі, а розумна система подачі корму відміряє точну кількість. Крім того, програма відображає скільки їжі, видається і скільки грамів вихованець з'їдає щодня, або за певний період часу. А ще ця автоматична годівниця сама перевіряє рівень корму і при необхідності надсилає вам повідомлення прямо на смартфон, щоб ви не забули поповнити запаси.

Запис голосу
Ще одна цікава функція PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) - можливість записати голосове повідомлення, яке буде закликом до годівлі. Щоразу, коли пристрій видаватиме порцію їжі, воно включатиме запис, щоб ваш вихованець знав, що час поїсти.

Практичний дизайн
Внутрішній контейнер на 91% складається із нержавіючої сталі SUS304, як і сама миска для їжі. За рахунок чого вони більш гігієнічні та легко миються. Тим більше що конструкція годівниці дозволяє без проблем розібрати її для очищення. Всередині контейнера для корму передбачений спеціальний відсік з абсорбуючим вологопоглиначем, який дбає про те, щоб корм завжди залишався сухим і свіжим. А спеціальний замок не дозволить дітям випадково чи навмисно відкрити кришку пристрою.

Запасний акумулятор
PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) готова до будь-яких несподіванок. Ця автоматична годівниця має вбудовану батарею, яка дозволить працювати навіть при відключенні електрики. Повного заряду девайсу вистачить на два тижні, тому ваш улюбленець точно не залишиться голодним.

Характеристики

Тип
Розумні годівниці
Розміри
33.7х22.3х28.6 см
Гарантія
12 місяців
Артикул
P560
Призначення
Для котів та собак
Матеріал
Метал, Пластик
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Сумісність
PETKIT
Об `єм
3 л

Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) 3L

Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT Smart Fresh Element 3 (P560) 3L
Ціна:
5 999 грн.
Ітого:
Про покупця