Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.)

Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.)

Розпродано Код: 4603
965 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть Вашу увагу! Повідець для собак MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу MI на упаковці.

Поводок з майбутнього
Неймовірно зручний повідець, що відрізняється футуристичним ергономічним дизайном. Він зроблений із сучасних матеріалів та дозволяє звільнити руки під час вигулу собаки. Саме таким має бути повідець собаки справжнього гаджетомана!

Звільняє руки
Під час прогулянки з собакою можна переписуватися з друзями, дивитися стрічку в соцмережах або відео в TikTok, або фотографувати четвероногого друга. Коли вільні обидві руки, робити це зручніше. Дизайн ручки повідця створений щоб звільнити руки – просто повісьте повідець на руку.

Не сплутується
Повідець зроблений із міцного матеріалу на основі поліпропілену та відрізняється багатошаровою структурою. Він витримує навантаження до 30 кілограмів і має запас еластичності. Максимальна довжина повідця становить 3 метри. За рахунок своїх властивостей повідець знижує навантаження на шийні хребці собаки.

Міцний та довговічний
Корпус ручки повідця зроблений з якісних та надійних матеріалів. Фіксатор збереже свій функціонал упродовж тривалого терміну. Матеріали, що використовуються, не тільки міцні, але й приємні, тому руки не будуть втомлюватися від повідця навіть після тривалих прогулянок з улюбленим вихованцем.

Характеристики

Тип
Поводки
Розміри
138 х 138 мм
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
2 Lite
Вага
200 г
Призначення
Для собак
Матеріал
Пластик
Додатково
Для собак вагою: до 30 кг
Довжина
3 м

Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.)

Повідець для собак Xiaomi MOESTAR UFO 2 Lite (3 м.)
Ціна:
965 грн.
Ітого:
Про покупця