Мини-пылесос для уборки стола Xiaomi Nusign NSYP198 White

Міні-пилосос для прибирання столу Xiaomi Nusign NSYP198 White

Розпродано Код: 3850
475 грн.
Без податку
Кількість

Міні-пилосос Xiaomi Nusign NSYP198 Dekstop Cleaner дозволяє підтримувати робочий стіл у ідеальній чистоті. Пристрій може похвалитися потужним всмоктуванням, простотою використання, ергономічним дизайном, очищенням на 360 градусів. Нейлонові щітки порохотяга справляються з будь-якими видами забруднень і не зношуються навіть після багаторазового використання пристрою.

Потужне очищення на 360 градусів
У міні-пилососі використовують інноваційні технології, які дозволяють без особливих зусиль підтримувати робоче місце в чистоті. У компактному корпусі девайсу ховається потужний електродвигун, що забезпечує велику силу всмоктування. Він легко повертається в будь-який бік і здійснює очищення на всі 360 градусів.

Просте керування
Для увімкнення та використання пилососа не потрібно робити складних налаштувань та розбиратися в інструкції. Пристрій вмикається лише за допомогою однієї кнопки.

Високоякісна нейлонова щітка
Щітка пилососа виготовлена з якісного нейлону. Вона добре очищає від пилу та будь-яких інших видів забруднень. При цьому щітка розрахована на тривалий термін використання, вона довго не зношується та зберігає свою форму протягом усього терміну експлуатації.

Компактні розміри та мала вага
Пилосос потужний, але має невеликі габарити, а важить всього 130 грам. Завдяки цьому його можна всюди брати із собою, підтримуючи у чистоті робочий стіл як удома, так і на роботі.

Вбудований пилозбірник
Незважаючи на скромні габарити, в пилососі є вбудований пилозбірник, в якому збираються пил та бруд.

Швидке розбирання та очищення
Міні-пилосос легко та швидко розбирається. Щоб зняти кришку, достатньо натиснути кнопку Push. Така система дозволяє легко чистити пилосос після кожного прибирання.
Працює пристрій від двох батарей АА.

Характеристики

Тип
Ручні пилососи
Розміри
60 х 82 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
NSYP198
Вага
130 г
Матеріал
ABS-пластик
Джерело живлення
2 х АА батарейки (придбаються окремо)
Рівень шуму, дБ
58 - 60 дБ
Тип збирання
Суха

Міні-пилосос для прибирання столу Xiaomi Nusign NSYP198 White

Міні-пилосос для прибирання столу Xiaomi Nusign NSYP198 White
Ціна:
475 грн.
Ітого:
Про покупця