Ручний пилосос для меблів (антикліщ) Xiaomi Deerma (CM800)

Ручний пилосос для меблів (антикліщ) Xiaomi Deerma (CM800)

Розпродано Код: 2429
1349 грн.
Без податку
Кількість

Не залишає кліщам жодного шансу
У новому пилососі Deerma поєднуються 4 ефективні способи боротьби з пиловими кліщами: світло, жар, вібрація та всмоктування. Комплексний захист включається лише однією кнопкою, швидко видаляючи всіх кліщів з тканини.

Ультрафіолетове випромінювання
Ультрафіолетова лампа з кварцового скла випромінює світло довжиною хвилі 253.7 нм, що проникає наскрізь через кліщів та їх яйця, а також вносить згубні зміни в їх ДНК, таким чином знищуючи більше 99.9% кліщів.

Гаряче повітря температурою 50°С проникає глибоко в тканину
Коли температура ліжка піднімається вище за температуру життєдіяльності кліща (30°С), активність кліщів знижується аж до їх загибелі. Тому пилосос Deerma використовує повітря температурою 50°С, що глибоко проникає через ковдру та матрац, щоб повністю очистити їх від кліщів.

Високочастотна вібрація - 8000 ударів за хвилину
Щоб міцно чіплятися за тканину, кліщі використовують спеціальні гачки на кінцях ніжок. Тому в пилососі Deerma особливий механізм створює 8000 ударів за хвилину, які буквально вибивають тканину з-під ніг кліща, глибоко та швидко очищаючи від них постільні речі.

Сила всмоктування 13 кПа
Коли вібрація відчеплює кліща від волокон тканини, він обов'язково спробує втекти, проте сила всмоктування пилососа в 13000 Паскалей швидко схопить і відправить його в пилозбірник разом із звичайним пилом, зібраним з тканини.

Двоступінчаста фільтрація випускає тільки чисте повітря
На першому ступені фільтрації циклонний відцентровий потік видаляє з повітря великі частки забруднень. На другому ступені HEPA-фільтр очищає повітря від найдрібніших частинок. Весь пил, бруд та залишки кліщів замикаються в пилососі, а назовні видується тільки чисте повітря.

Захист від ультрафіолетового випромінювання
Для забезпечення безпеки та захисту від потрапляння УФ-випромінювання на людину ультрафіолетова лампа автоматично вимикається, коли пилосос піднімається з поверхні ліжка.

Зручніше тримати і боротися з кліщами
Ручка пилососа Deerma спеціально подовжена для більшої зручності утримання. Форму її вигину було розроблено з урахуванням анатомічних особливостей людської руки, щоб навіть після тривалої експлуатації зап'ястя не втомлювалося.

Характеристики

Тип пилозбірника
Контейнерний тип (без мішка)
Тип
Пилососи для меблів
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
CM800
Особливості
Ультрафіолетова лампа, Гаряче повітря температурою 50 градусів Цельсія, Високочастотна вібрація, Висока сила всмоктування
Споживана потужність
450 Вт
Комплектація
Порохотяг; щіточка для очищення; фільтр; інструкція
Вага
1.9 кг
Матеріал
Метал+пластик
Модель
CM810
Швидкість обертання
8000 об/хв
Напруга
180 - 240 В
Габарити
35.5 х 23 х 16.5 см
Рівень шуму, дБ
75
Потужність всмоктування
13000 Па
Об'єм пилозбірника, л
0.5
Тип збирання
Суха

Ручний пилосос для меблів (антикліщ) Xiaomi Deerma (CM800)

Ручний пилосос для меблів (антикліщ) Xiaomi Deerma (CM800)
Ціна:
1 349 грн.
Ітого:
Про покупця