Ручний пилосос Xiaomi Deerma Suction Vacuum Cleaner (DX900) Blue ціна

Ручний пилосос Xiaomi Deerma Suction Vacuum Cleaner (DX900) Blue

Розпродано Код: 2220
879 грн.
Без податку
Кількість

Шукаєте компактний і при цьому досить потужний пилосос для прибирання по дому? З прибиранням допоможе впоратися Deerma Suction Vacuum Cleaner DX900 – ручний пилосос циклонного типу з багатоступінчастою системою фільтрації.

Особливості:

  • Багатоступінчаста система фільтрації;
  • Пилозбірник об'ємом 1200 мл;
  • Сила всмоктування – 14000 Па;
  • Безколекторний двигун;
  • Рівень шуму – близько 75 Дб;
  • Довжина дроту – 4,5 м;
  • Ретельне прибирання
  • Розробники цього пилососа зробили максимальний акцент на продуктивності збирання та універсальності. Пристрій має безколекторний двигун потужністю 600 Вт. Він забезпечує всмоктування механічних частинок під тиском 14000 Па. Набір насадок дозволяє чистити будь-які покриття для підлоги, стіни та інші поверхні у вашому житлі.

Система фільтрації
Родзинкою цього пилососа є багатоступенева система фільтрації. DEERMA DX900 отримав HEPA-фільтр та сталевий сітчастий фільтр з 5248 отворами, діаметр кожного становить 0,25 міліметра. Така конструкція не тільки дозволяє ефективно затримувати частинки пилу та сміття різних розмірів, але й має завидну надійність.

Ергономічне компонування
Очищати меблі або клавіатуру комп'ютера можна тримаючи пилосос у руках, для чого передбачена ручка на корпусі. Щоб пропилососити покриття для підлоги, просто підключіть знімну ручку на сталевій штанзі, подовживши конструкцію за кілька рухів. Вага пилососу складає 1,8 кілограма, що не потребує особливих фізичних можливостей для збирання.

Легке очищення
Пилосос отримав досить місткий для своїх габаритів пластиковий пилозбірник з об'ємом 1200 мл. Його можна зняти за лічені секунди і висипати вміст у відро для сміття. Прозорі стінки контейнера дозволяють завжди контролювати заповненість, запобігаючи переповненню та зниженню ефективності. Також пилозбірник та щітки можна промити під проточною водою.

Низький рівень шуму
Зайвий шум під час прибирання не додає комфорту та може помішати почути телефонний або дверний дзвінок. Виробником цього пилососа заявлений рівень шуму близько 75 Дб. Такий показник можна порівняти з гучною розмовою або сміхом. Завдяки цьому під час роботи DEERMA DX900 ви зможете вільно розмовляти і нічого не пропустіть.

Характеристики

Тип
Ручні пилососи
Розміри
238 x 137 x 1100 мм
Колір
Blue
Гарантія
12 місяців
Вид
Циклонний (контейнер) 1,2 л
Артикул
DX900
Особливості
Фільтр: Сталевий сітчастий; Номінальна напруга: 220 В; Довжина шнура живлення: 4,5 м
Вага
1.8 кг
Матеріал
Пластик, нержавіюча сталь
Потужність
600 Вт
Напруга
220 В
Рівень шуму, дБ
75 дБ
Насадки
Основна
Потужність всмоктування
14000 Па
Тип збирання
Суха

Ручний пилосос Xiaomi Deerma Suction Vacuum Cleaner (DX900) Blue

Ручний пилосос Xiaomi Deerma Suction Vacuum Cleaner (DX900) Blue
Ціна:
879 грн.
Ітого:
Про покупця