Парасолька складна автоматична Xiaomi Zuodu (ZD002) Black ціна

Парасолька складна автоматична Xiaomi Zuodu (ZD002) Black

Розпродано Код: 4755
799 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Zuodu (ZD002) - інноваційна автоматична парасолька з привабливим дизайном для щоденного використання, ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок.  

Практично повне видалення крапель простим струшуванням парасольки
Купол автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu виготовлений із високоякісної водовідштовхувальної тканини поліестер 210T, особливістю якої є неймовірно висока щільність плетіння ниток. Щоб позбутися крапель дощу, що зібралися на куполі після використання парасольки, достатньо її кілька разів енергійно струсити у складеному положенні.

Відкриття та складання за допомогою однієї кнопки
Xiaomi Zuodu (ZD002) оснащений автоматичним механізмом, який простим натисканням однієї кнопки дозволяє як відкривати купол, так і складати його. Всі дії можна робити за допомогою однієї лише руки, що особливо зручно, коли друга рука зайнята.

Світловідбивне кільце
В осінній та весняний періоди, тобто в розпал сезону дощів, на вулиці починає рано темніти. Щоб убезпечити вас на дорогах і щоб водіям автотранспорту було легше помітити пішохода в місцях слабкого освітлення, по краю купола автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu виробник передбачив спеціальне світловідбивне кільце, яке яскраво світиться при попаданні на нього світла фар. 

Зворотний механізм складання купола забезпечить сухість у складеному положенні
Коли під час дощу нам необхідно сісти в автомобіль, то, як правило, звичайна мокра парасолька, щоб не намочити сидіння, доводиться класти на автомобільний килимок, де він може забруднитись і теж залишити велику кількість вологи в салоні. Щоб позбавитися цієї проблеми, виробник автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu розробив зворотний механізм складання купола. Таким чином, при його складанні, зовнішня мокра поверхня, на якій скупчилися краплі дощу, буде захована всередину, у своєрідну кишеню, а суха поверхня виявиться зовні. У такому стані парасольку можна сміливо класти на крісло і воно завжди залишатиметься сухим. Додатковою перевагою зворотного механізму складання є можливість ставити парасольку Xiaomi Zuodu для сушіння в спеціально відведеному місці в стійкому вертикальному положенні, так він займає значно менше місця і набагато швидше схуднути. span >

Характеристики

Складання
Зворотне
Ліхтарик
Ні
Світловідбивач
Є
Механізм парасольки
Повний автомат
Тип
Парасолі
Розміри
Діаметр - 6 см, довжина - 30 см (у складеному стані)
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Артикул
ZD002
Особливості
Зворотнього складання, З чохлом
Категорія
Для чоловіків, Для жінок
Вага
420 г
Матеріал
Поліестер
Додатково
Світловідбивне кільце по краю бані, Індекс захисту від сонця UPF50+
Кількість спиць
10
Матеріал спиць
Сталеві
Діаметр відкритого бані
105 см
Висота в розкладеному стані
63 см
Конструкція
Складана

Парасолька складна автоматична Xiaomi Zuodu (ZD002) Black

Парасолька складна автоматична Xiaomi Zuodu (ZD002) Black
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця