Зонт Xiaomi Mijia Pinluo 23 Inchbum Bershoot (PLZDS04XM)

Парасолька Xiaomi Mijia Pinluo 23 Inchbum Bershoot (PLZDS04XM)

Розпродано Код: 1940
509 грн.
Без податку
Кількість

Тканина високої щільності
У парасольці Pinlo Automatic використовується тканина високої щільності (210T), яка захищає користувача від намокання в негоду. Навіть після зливи, досить просто злегка струсити парасольку, щоб звільнити її від дощової води.

Надійна конструкція. Комбінація передових матеріалів
В автоматичній парасольці Pinlo базові компоненти: ручка та спиці виготовлені з комбінації алюмінію, нержавіючої сталі, а також скловолокна. Такий набір матеріалів забезпечує стійкість конструкції в екстремальних погодних умовах та продовжить термін служби виробу.

Захист від палючого сонця. UPF> 40
Купол парасольки має особливе покриття, яке є не тільки водонепроникним, але й завдяки новій текстильній технології, парасолька також має високу стійкість до ультрафіолетового випромінювання, з показником UPF> 40. Принцип захисту від ультрафіолетового випромінювання полягає в тому, що чорна тканина парасольки поглинає ультрафіолетові промені, розсіяні сонцем, і поверхня парасольки сильно нагрівається, завдяки чому досягається ефект захисту від сонця. UPF відноситься до середнього ефекту ультрафіолетового випромінювання, розрахованого, коли шкіра не захищена, до середнього ефекту ультрафіолетового випромінювання, розрахованого, коли шкіра захищена тканиною.

Автоматичне складання за допомогою однієї кнопки
Ще одним важливим фактором, який робить Pinlo PLZDS04XM особливим у порівнянні з багатьма парасольками, є можливість автоматичного розкладання/складання за допомогою однієї функціональної клавіші. Це робить використання парасольки ще зручнішим.

Компактна конструкція
Pinlo PLZDS04XM має досить компактну конструкцію, у складеному вигляді довжина – 29 см дуже зручна для перенесення виробу. У відкритому вигляді розмір парасольки – 103х60 см, такого розміру цілком достатньо, щоб удвох сховатись від негоди під куполом виробу. Важить Pinlo Automatic лише 350 грам.

Характеристики

Складання
Звичайне
Ліхтарик
Ні
Світловідбивач
Ні
Тип
Парасолі
Розміри
33.6 x 5.9 x 5.9 см
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Артикул
ZDS01XM
Вага
420 г
Додатково
Розмір парасольки у відкритому стані: 107 x 66 см, Значення UPF: 50+
Матеріал рукояті
Полікарбонат
Кількість спиць
8
Вид парасольки
Складаний (3 додавання)
Матеріал купола
Поліестр
Матеріал спиць
Скловолокно
Конструкція
Складана
Механізм
Повний автомат

Парасолька Xiaomi Mijia Pinluo 23 Inchbum Bershoot (PLZDS04XM)

Парасолька Xiaomi Mijia Pinluo 23 Inchbum Bershoot (PLZDS04XM)
Ціна:
509 грн.
Ітого:
Про покупця