Тепловентилятор портативний Xiaomi VH (C10) 800W ціна

Тепловентилятор портативний Xiaomi VH (C10) 800W

Розпродано Код: 4361
1599 грн.
Без податку
Кількість


Проста концепція дизайну та продумане використання
Обігрівач VH C10 з регульованим до 50° кутом нахилу, підходить як для настільного, так і для використання на підлозі. Встановивши його на стільницю, тепле та м'яке повітря може швидко зігріти ваше обличчя, руки, шию в холодний зимовий день. Розмістивши обігрівач на підлозі, ви можете зігріти ноги та відчути, як тепло поширюється по всьому тілу.

Керамічний нагрів PTC
Використання керамічного нагрівального елемента PTC забезпечує практично «моментальне» нагрівання, яке займає близько 3 секунд.

Всебічний захист
Щоб уникнути нещасних випадків, таких як опіки після перекидання обладнання, обігрівач VH C10 має вбудований інтелектуальний перемикач. При випадковому ударі або нахилі обігрівача більш ніж на 30°, пристрій автоматично вимикається. Крім того, наявність теплового запобіжника дозволяє відключати VH C10 у разі перегріву пристрою. Коли нагрівач вимикається, вентилятор продовжує працювати протягом 60 секунд, що допомагає швидко знизити внутрішню температуру пристрою та підвищити коефіцієнт безпеки використання, а також допомагає продовжити термін служби керамічного нагрівального елемента PTC.

Сенсорний перемикач для контролю температури
Обігрівач VH C10 використовує сенсорний перемикач для регулювання потужності обдування. Передача потужністю 500 Вт або 800 Вт може вільно регулюватись користувачем.

Корпус із вогнестійкого АБС-пластику
Вогнестійкий корпус з АБС-пластику, що відповідає стандарту UL94V0, автоматично карбонізується при нагріванні та запобігає процесу горіння.

Характеристики

Площа обслуговування кв. м
20
Тип теплоносія
Електричні
Потужність, Вт
500, 800
Вид нагрівального елемента
Керамічний
Тип
Обігрівачі
Гарантія
12 місяців
Артикул
C10
Призначення
Побутовий
Управління
Електронне
Потужність
800 Вт
Габарити
206 х 110 х 182 мм
Монтаж
Підлоговий, Настільний
Функції захисту
Захист від перекидання, Захист від перегріву

Тепловентилятор портативний Xiaomi VH (C10) 800W

Тепловентилятор портативний Xiaomi VH (C10) 800W
Ціна:
1 599 грн.
Ітого:
Про покупця