Обогреватель Xiaomi SmartMi Electric Heater 1S White (DNQ04ZM)

Обігрівач Xiaomi SmartMi Electric Heater 1S White (DNQ04ZM)

Розпродано Код: 2906
2169 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S – обігрівач повітря з 2 режимами нагріву та продуманою системою захисту. При роботі пристрою створюється циркуляція повітря, що ефективно і в рівних частках розподіляє тепле повітря по всьому периметру приміщення. Такий спосіб функціонування унеможливлює перегрівання та зайво сухого повітря в конкретному місці квартири або офісу.

Ефективна робота на основі конвекції
В основі роботи електрообігрівача Xiaomi лежить принцип конвекції. Нагрівальні елементи розташовані в нижній частині апарату, повітря після нагрівання просувається вгору вертикальним каналом, виштовхуючи холодне повітря в низ. Тим самим створюється повітряний обмін та забезпечується циркуляція теплих потоків повітря у приміщенні. Це найбільш ефективний спосіб обігріти приміщення в короткий термін.

Нагрівається за лічені миті
Довжина встановленого елемента для нагрівання становить двадцять метрів. Він виготовлений з особливого сплаву заліза, хрому та алюмінію, що володіє високими показниками щільності та стійкістю до жару. Крім того, цей сплав сприяє моментальному нагріванню відразу після запуску обігрівача. Повітровипускні грати розігріваються до позначки 120 градусів всього за 72 секунди. Це, у свою чергу, говорить про те, що й температура повітря в приміщенні підвищується у найкоротший термін.

Два режими нагрівання
Для легкого обігріву кімнати та для значного підвищення температури повітря передбачено 2 різні режими нагрівання. В енергозберігаючому режимі потужність обігрівача складає 1000 Вт, в потужному – 2000 Вт.

Не турбує навіть уночі
У процесі обігріву Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S не створює жодного шуму і не викликає дискомфорту. Ви можете залишити його працювати цілу ніч, він не потурбує ваш сон.

Впишеться в будь-який інтер'єр
Обігрівач має компактні розміри і лаконічний зовнішній вигляд. Його можна вписати в інтер'єр будь-якого приміщення, для нього можна виділити місце навіть у найменшій кімнаті. Висота обігрівача становить 44,5 сантиметра, товщина корпусу – ; 20 сантиметрів.

Подвійна система захисту
Для вашої безпеки в Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S передбачено подвійну систему захисту, що включає: відключення при перегріві, вимкнення при падінні. В апараті «Сяомі» встановлений регулятор температури, що дозволяє пристрою при досягненні позначки 85 градусів відключатися в автоматичному режимі. Спеціальний датчик, що фіксує зміну положення приладу, допоможе уникнути пожежі, якщо обігрівач впаде.

Безшкідливий та міцний пристрій
При виготовленні корпусу використовувалися оцинковані листи завтовшки 0,6 міліметра. Компоненти пристрою відповідають стандартам RoHS. Продумана конструкція апарата забезпечує йому міцність та зносостійкість. Щоб унеможливити виділення шкідливих речовин, на кшталт формальдегіду, покриття було нанесене методом електростатичного напилення.

Характеристики

Тип
Обігрівачі
Розміри
448 x 694 x 202 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Вид
Конвектор
Особливості
З терморегулятором, З термостатом
Вага
5 кг
Додатково
Регулювання температури
Потужність
2200 Вт
Захист
IPX4
Джерело живлення
Від мережі
Кількість температурних режимів
2
Площа дії
20-30 кв.

Обігрівач Xiaomi SmartMi Electric Heater 1S White (DNQ04ZM)

Обігрівач Xiaomi SmartMi Electric Heater 1S White (DNQ04ZM)
Ціна:
2 169 грн.
Ітого:
Про покупця