Навушники Xiaomi Mi Air 2SE (AirDots 2SE) True Wireless Earphones (TWSEJ04WM) ціна

Навушники Xiaomi Mi Air 2SE (AirDots 2SE) True Wireless Earphones (TWSEJ04WM)

Розпродано Код: 3334
699 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Mi Air 2 SE – це полегшена версія компактних бездротових навушників Mi Air 2. Вони відрізняються збільшеним часом автономної роботи і дещо урізаним функціоналом, але при цьому змогли зберегти у собі всі ключові переваги «старшої» моделі. У тому числі стабільне з'єднання завдяки Bluetooth 5.0, сенсорне управління, чітке звучання і ергономічний дизайн.

Зручно носити

Кожен слуховий апарат важить всього 4,7 грама, а тому майже не відчувається у вусі. Крім того, полупогружний дизайн вкладишів краще підходить для вушного каналу, забезпечуючи більший комфорт і стабільність посадки. Почувайте себе вільно і слухайте улюблені треки скільки завгодно.

Довга робота. Швидка зарядка

Ваша музика зможе залишатися з вами довше. Завдяки чіпу нового покоління зі зниженим енергоспоживанням. Mi Air 2 SE здатні пропрацювати на одному заряді близько 5 годин. А разом із зарядним кейсом цей час збільшується до 20 годин. Причому, футляр також підтримує швидку зарядку, яка дозволяє всього за годину повністю заповнити ресурс батареї.

Самі ставлять на паузу

Вбудований інфрачервоний датчик у кожному вкладиші може визначати, коли ви дістаєте навушник з вуха і автоматично зупиняє відтворення музики. А також вмикає її знову, як тільки ви повертаєте вкладиш на місце. Чи дивитеся ви фільм або слухаєте музику, завдяки цій функції ви не пропустите жодного кадру або ноти.

Просто торкніться навушника

Сенсорне управління робить Mi Air 2 SE дуже практичним аксесуаром. Досить пари постукувань по навушника, щоб управляти музикою, приймати або відхиляти дзвінки, активувати голосового помічника. Вам навіть не доведеться діставати свій мобільний з кишені.

Стабільний сигнал

Модуль Bluetooth 5.0 дає більш стабільне бездротове з'єднання, більш високу швидкість передачі сигналу і кращу сумісність з мобільними девайсами. До того ж, він забезпечує високоякісний звук при менших витратах енергії.

Характеристики

Інтерфейс підключення
Bluetooth
Тип
Навушники
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Особливості
Навушники обладнані 2-ма мікрофонами, Сенсорне управління
Мікрофон
Є
Тип підключення
Бездротові
Радіус дії
10 м
Час автономної роботи
До 5 год
Тип навушників
Вкладиші
Опір навушників
32 Ом
Конструкція
Вбудований у корпус навушників

Навушники Xiaomi Mi Air 2SE (AirDots 2SE) True Wireless Earphones (TWSEJ04WM)

Навушники Xiaomi Mi Air 2SE (AirDots 2SE) True Wireless Earphones (TWSEJ04WM)
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця