• -124 грн.
Детектор напряжения Xiaomi Duka EP-1

Детектор напруги Xiaomi Duka EP-1

Розпродано Код: 4135
- 124 грн
499 грн.
375 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Duka Smart Non-contact Stylus EP-1 – це прилад, призначений для визначення напруги. Пристрій зовні нагадує ручку: невелика вага та габарити дозволяють брати його з собою та проводити перевірку поза домом. Прилад оснащений невеликим РК-екраном з високими показниками чіткості та яскравості. Завдяки цьому навіть людина з поганим зором зможе розібратися у показниках та вжити необхідних заходів у разі виникнення проблеми.

Безпечне використання
Корпус виробу виконаний із вогнестійкого пластику, безпечного для використання. Пристрій не завдає шкоди ланцюгу або електричним приладам, навпаки, дозволяє своєчасно виявити проблему та швидко усунути її до появи негативних наслідків.

РК-дисплей
Прилад обладнаний невеликим екраном, який точно відображає дані, не лякаючи користувача складними найменуваннями та безліччю параметрів. Крім цього, пристрій обладнаний світлодіодом. Завдяки цьому ви можете комфортно провести перевірку навіть за умов поганого освітлення.

Джерело живлення
Xiaomi Duka Smart Non-contact Stylus EP-1 працює від двох батарейок типу ААА. Для того щоб їх встановити, необхідно повернути верхню кришку і розкрити корпус. Прилад економно витрачає енергію, що дозволяє використовувати його до 1000 разів.

Технічна специфікація

Характеристики

Тип
Детектори
Гарантія
12 місяців
Артикул
EP-1
Додатково
Чутливе виявлення напруги в діапазоні 12-1000 В змінного струму (50-60 Гц)
Джерело живлення
2*1.5V AAA
Екран
З підсвічуванням
Діапазон робочих температур
-10 +50 °C

Детектор напруги Xiaomi Duka EP-1

Детектор напруги Xiaomi Duka EP-1
Ціна:
375 грн.
Ітого:
Про покупця