Многофункциональная лопата Xiaomi ZaoFeng (HW180101)

Багатофункціональна лопата Xiaomi ZaoFeng (HW180101)

Розпродано Код: 3862
999 грн.
Без податку
Кількість

Компактна, але міцна конструкція
Вирушаючи в похід або експедицію, обов'язково візьміть з собою багатофункціональну лопату Zaofeng. Куди б вас не занесло, їй завжди знайдеться застосування - лопата, мотика, гак, сокира, пила, лом, кресало, свисток, молот, викрутка - понад 18 різних функцій на всі випадки життя. Запатентований швидкозбірний механізм робить із лопати інструмент, який моментально підлаштовується під будь-яке завдання.

Секундне складання запатентованого механізму
Ручка кріпиться до лопати за допомогою запатентованого напівповоротного механізму буквально за секунду - набагато швидше порівняно із звичайним різьбленням. Таке кріплення відрізняється завидною міцністю, воно не розбовтується і не ламається від ударів, дозволяючи використовувати лопату Zaofeng для найважчої роботи.

Велика та гостра лопата для важкої роботи
Штик лопати виконаний з високовуглецевої нержавіючої сталі 3Cr13 і був підданий високотемпературному гартуванню. Розташований на поверхні об'ємний трикутник є великим ребром жорсткості. Ребра лопати мають гостре заточення, а сама вона цілком покрита матовим антикорозійним складом. Гострі леза пили, лопати та сокири швидко приберуть найскладніші перешкоди, не вимагаючи особливих трудовитрат.

6 положень лопати
Для регулювання положення лопати в одній з 6 позицій використовується запатентована технологія швидкого налаштування. Вона діє набагато швидше за звичайний поворотний механізм, а завдяки високій точності виготовлення всіх елементів таке кріплення не розбовтується ні під час походу, ні під час роботи.

Багатофункціональна розбірна ручка
Багатофункціональна лопата Zaofeng легко знається на 5 складових модулів, які майже не займають місця при зберіганні. При цьому кожен модуль – це не тільки ручка лопати, а й повноцінний інструмент для виживання на природі.

Багатофункціональний ніж з марганцевої сталі
Ніж із чудовим заточуванням ідеально підходить для розрізання та протикання. Пила легко прогризає деревину, а вигнутий гак підійде для розрізання мотузок.

Багатофункціональна викрутка
Викрутка з шестигранним тримачем та міцна бита з двома шліцями зможе вирішити проблеми з механізмами у потрібний момент.

Рятувальний молот
У хвостовій частині ручки лопати розміщено твердий ударний молот із вольфрамової сталі з гострою голкою для розбивання скла.

Гучний сигнальний свисток
Сигнальний свисток виконаний із безпечного та нетоксичного матеріалу, його пронизливий звук буде чути далеко навколо вас. З його допомогою можна як відлякати диких тварин, так і привернути увагу рятувальників.

Кресало
Якщо провести по стрижню з особливої вуглецевої сталі лопатою або пилкою, з нього відразу вирветься сніп іскор, який допоможе швидко розпалити багаття, щоб приготувати поїсти або зігрітися. Не потрібно докладати зусиль, достатньо просто потерти предмети один про одного.

Зручний рюкзак-перенесення
Який багатофункціональний інструмент без гарної сумки?! Міцна, практична, з кишенями для всього необхідного та зручна для будь-якого способу носіння.

Характеристики

Тип
Лопати
Артикул
HW180101
Вага
1.35 кг
Матеріал
3Cr13
Матеріал рукояті
Алюміній
Довжина
88 см

Багатофункціональна лопата Xiaomi ZaoFeng (HW180101)

Багатофункціональна лопата Xiaomi ZaoFeng (HW180101)
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця