• -290 грн.
Клавіатура провідна механічна Xiaomi MiiiW G06 (JXJPMW03) Silver ENG/UKR/RUS

Клавіатура провідна механічна Xiaomi MiiiW G06 (JXJPMW03) Silver EN/UK/RU

Розпродано Код: 4535
- 290 грн
1 989 грн.
1699 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi MiiiW G06 (JXJPMW03) - механічна клавіатура високої якості, створена для того, щоб забезпечити більш комфортне та точне керування для користувачів. Вона являє собою нову концепцію управління, яка була розроблена компанією MIIIW з урахуванням лабораторних випробувань та ретельного налаштування клавіш, сили відскоку та кута нахилу для досягнення максимально комфортного керування.

Форма клавіш механічної клавіатури Xiaomi MIIIW G06 JXJPMW03 має округлу форму з великим кутом R і злегка увігнутою поверхнею для м'якого дотику. Велика поверхня клавіш забезпечує більш плавне натискання, а конструкція відскоку – точне керування. Завдяки швидкому відскоку та можливості витримувати понад 10 000 натискань, ця конструкція підвищує ефективність роботи. Міцний корпус валу гарантує надійність і пружність, а високоякісне маскування механізму здатне витримувати до 50 мільйонів натискань.

Xiaomi MIIIW G06 JXJPMW03 має форм-фактор 104 клавіші, які працюють одночасно. Вона підходить як для офісних працівників, так і любителів ігор. Клавіатура також оснащена 6-режимним світлодіодним підсвічуванням, яке буде оцінено геймерами. Крім того, функція FN+WIN допоможе їм уникнути випадкового натискання кнопки WIN під час гри. Клавіші механічної клавіатури виготовлені з матеріалів ABS (пластик) та PC (полікарбонат), вони виконані в естетичному дизайні та приємні на дотик, що забезпечує довгий термін служби.

Клавіатура також має можливість регулювання нахилу на 8 градусів, що дозволяє користувачам регулювати висоту клавіатури відповідно до своїх потреб.

Характеристики

Провідні інтерфейси
USB Type-A
Довжина кабелю, м
1.8
Кількість кнопок клавіатури
104
Сумісність із ОС
Microsoft Windows
Колір підсвічування
Білий
Тип
Клавіатури
Розміри
442 х 128 х 34 мм
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
JXJPMW03
Підключення
Провідне
Тип підключення
Провідне
Тип клавіатури
Механічні
Корпус
Пластиковий
Підсвічування
Є
Форма
Повнорозмірна
Розкладка
Eng / Ru / Ukr

Клавіатура провідна механічна Xiaomi MiiiW G06 (JXJPMW03) Silver EN/UK/RU

Клавіатура провідна механічна Xiaomi MiiiW G06 (JXJPMW03) Silver EN/UK/RU
Ціна:
1 699 грн.
Ітого:
Про покупця