• -100 грн.
Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) UK/RU

Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) EN/UK/RU

У наявності Код: 4345
- 100 грн
2 699 грн.
2599 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Механічна бездротова клавіатура MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) - (продукт суббренду екосистеми XIaomi, без логотипу на упаковки) підходить для macOS, має яскравий піксельний дизайн, а клавіші зроблені з матеріалу РВТ. Поверхня клавіш з Рв традиційно володіє легкою "шорсткістю". Ультрафіолетове світло їх не лякає, на відміну від ABS, вони практично не стираються.

Підключення
Клавіатура має 3 варіанти підключення: бездротове з'єднання по Bluetooth BT3.0/BLE5.0, провід Type-C і через приймач 2.4 G. Ви також можете підключити пристрій відразу до кількох гаджетів при необхідності.

G Pro
Клавіатура має практично моментальний тактильний відгук на натискання, хід клавіші 2 мм, а тиск спрацьовування 50+-15 гс. Кожна клавіша розрахована на 60000000 натискань. Завдяки конструкції кнопки працюють відмінно і не залипають. Клавіатура розрахована на ігри та офісну роботу, кожна клавіша працює за принципом плавне натискання та повний відскок.

Батарея
У клавіатурі Xiaomi MIIIW Mechanical Keyboard ART PIXEL 1985 використовується літієва батарея ємністю 4000 мАг, що забезпечує тривалий час автономної роботи клавіатури. На одному повному заряді батареї клавіатура працюватиме до 200 днів.

Клавіші та ефекти
Ковпачки клавіш виконані з PBT із сублімаційним друком, такий друк дозволяє отримувати яскраві кольори, стійкі до впливу навколишнього середовища та вицвітання. Ви можете швидко повністю замінити клавіші, виходячи зі своїх особистих уподобань та створити унікальну клавіатуру. Клавіатура має 18 світлових ефектів, ви можете обрати, який більше подобається. Скористайтеся функціональними клавішами для налаштування яскравості або світлового ефекту.

Переваги
Клавіатура сумісна з операційними системами Mac і Windows, на корпусі передбачено клавишу перемикання режимів підключення.

Дизайн
Клавіатура виконана в ретро-стилі, нанесені яскраві піксельні малюнки. Такий зовнішній вигляд влаштує як дорослого, так і молодого геймера. Клавіатура компактна і має 68-клавішну розкладку, що заощаджує до 65% простору на робочому столі. Ви також можете налаштувати кут клавіатури: 2, 6 або 9 градусів.

Характеристики

Провідні інтерфейси
USB Type-C
Кількість кнопок клавіатури
68
Сумісність із ОС
Android, Mac OS, Microsoft Windows, OS
Колір підсвічування
Білий
Ресурс натискання клавіш
50 млн
Тип
Клавіатури
Матеріал корпусу
ABS пластик
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
MWMKB01
Бездротовий стандарт
Bluetooth, USB-адаптер
Ємність акумулятору
4000 мА*год
Тип підключення
Комбіноване
Тип клавіатури
Механічні
Вид клавіатури
Стандартна
Корпус
Пластиковий
Підсвічування
Є
Габарити
316 х 118 х 38.7 мм
Порти та роз'єми
Type-C
Форма
Ультракомпактна
Розкладка
Eng / Ru / Ukr

Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) EN/UK/RU

Клавіатура бездротова Xiaomi MiiiW POP Z680cc (MWMKB01) EN/UK/RU
Кількість
Ціна:
2 599 грн.
Ітого:
Про покупця