• -54 грн.
Мышь Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 (XMWS002TM) Black

Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 (XMWS002TM) Black

Розпродано Код: 3352
- 54 грн
429 грн.
375 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Mi Mouse 2 –це друге покоління стильної та надійної бездротової миші, яке стало ще досконалішим. Дороблений дизайн та покращена ергономіка роблять аксесуар зручним у використанні, а фотоелектричний датчик з роздільною здатністю 1000 dpi забезпечує високу точність роботи. При цьому мишка залишилася такою ж функціональною та сумісною з широким колом пристроїв. Що перетворює її на універсальний аксесуар для власників ноутбуків, ПК, Smart TV.

Особливості:

  • Бездротове підключення по радіоканалу на частоті 2,4 ГГц
  • Симетричний дизайн для зручності роботи будь-якою рукою
  • Точний сенсор з роздільною здатністю 1000 dpi
  • Безшумна робота
  • Можно використовувати на будь-якій поверхні: дереві, тканині, шкірі, пластиці
  • До 12 місяців безперервної роботи
  • Сумісна з Windows, macOS та Chrome OS

Практичний дизайн
Нова версія миші отримала ще більш елегантний та функціональний корпус. Він розроблений з урахуванням форми долоні та повністю симетричний, тому маніпулятором з однаковою зручністю зможуть користуватися і правші, і шульги. А завдяки спеціальному покриттю поверхня миші має приємну матову текстуру, не ковзає в руці та стійка до зношування.

Висока чутливість
Працюйте або грайте з максимальною точністю та комфортом. Mi Mouse 2 wireless отримала сенсор із роздільною здатністю 1000 dpi. Такий високий показник забезпечує точне позиціонування навіть за швидкого переміщення маніпулятора. Тому миша безпомилково реагує на кожен рух.

Працює де завгодно
Завдяки високоякісному фотоелектричному датчику Mi Mouse 2 wireless може працювати практично на будь-якій поверхні: дереві, тканині, шкірі, пластику. При цьому спеціальні вставки на дно допомагають їй пересуватися плавно і з помірним опором.

Практично безшумна
Ще одна перевага цієї миші – дуже тиха робота. Обидві кнопки і алюмінієве коліщатко спрацьовують практично безшумно, дозволяючи грати, займатися обробкою фото або серфити в інтернеті, не турбуючи оточуючих гучним клацанням.

Цілий рік роботи
Mi Mouse 2 wireless використовує найбільш енергоефективний протокол зв'язку. Тому, за словами виробника, однієї стандартної батарейки типу АА пристрою вистачає на рік використання.

Кришка на магнітах
Однією з особливостей цієї бездротової миші стала зручна конструкція зі верхньою кришкою, що знімається на магнітному кріпленні. У разі потреби вона легко знімається, щоб відкрити доступ до батарейки та відсіку для зберігання адаптера. При цьому сама кришка тримається дуже надійно та випадково не спаде.

Характеристики

Тип
Миші
Розміри
60 x 113 x 36 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
XMWS002TM
Особливості
Безшумне натискання клавіш
Комплектація
Миша, USB-приймач, Батарейка АА
Вага
60 г
Бездротовий стандарт
USB-адаптер
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротове
Підсвічування
Ні
Форм-фактор
Повнорозмірна
Тип датчика
Оптичний
Кількість кнопок
3
Підтримуваний дозвіл
1000 dpi

Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 (XMWS002TM) Black

Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 (XMWS002TM) Black
Ціна:
375 грн.
Ітого:
Про покупця