Материнська плата GIGABYTE GA-B250-FinTech ціна

Материнська плата GIGABYTE GA-B250-FinTech

Розпродано Код: 4008
5289 грн.
Без податку
Кількість

Материнська плата Gigabyte спроектована для спільної роботи з ЦП Intel останнього покоління, серед відмінних особливостей якої зросла швидкодія, підвищена енергоефективність та підтримка прогресивного DDR4 – актуальні функції, що забезпечують виняткову продуктивність настільних ПК нового покоління.

12 гнізд для PCIe зі збільшеною вихідною напругою та два роз'єми живлення 12 В AUX для них
Gigabyte B250-FinTech оснащена 12 вбудованими слотами PCIe, що дає можливість майнерам одночасно включати до 12 відеокарт для максимальної продуктивності. Крім того, вона оснащена двома роз'ємами живлення 12 В AUX, гарантуючи необхідну потужність для вашої системи.

Економне складання
Gigabyte B250-FinTech пропонує не тільки підтримку GPU, але і економію ваших грошей. Отримайте ту ж продуктивність, не заплативши зайвих грошей за другу систему. Додаткова плата за другий процесор, материнську плату, жорсткий диск / SDD та комплект пам'яті може бути дорогим.

Саме це робить Gigabyte B250-FinTech ідеальним вибором для майнерів!
Power-On — адаптер живлення 3-в-1
Сучасні майнерські системи вимагають одночасного підключення кількох джерел живлення. З адаптером Gigabyte Power-On ви можете підключити до трьох різних джерел живлення найпростішим способом. Безпечніше і дешевше, ніж будь-коли раніше!

Gigabyte Fine Tuned BIOS Mining Mode — без проблем, оптимізовані налаштування
Цей ексклюзивний режим Gigabyte підвищує ефективність вашої системи до безпрецедентного рівня. Просто виберіть режим "Майнінг" в BIOS-і, і він автоматично оновить налаштування, щоб забезпечити максимальну стабільність та сумісність із багатографічними конфігураціями системи.

Характеристики

Тип
Материнські плати
Гарантія
12 місяців
Артикул
GA-B250

Материнська плата GIGABYTE GA-B250-FinTech

Материнська плата GIGABYTE GA-B250-FinTech
Ціна:
5 289 грн.
Ітого:
Про покупця