Підсилювач бездротового сигналу Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro (DVB4176CN) ціна

Підсилювач бездротового сигналу Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro (DVB4176CN)

Розпродано Код: 2060
335 грн.
Без податку
Кількість

Чим більше техніки з'являється в нашому будинку, тим частіше виникає потреба збільшити потужність і зону покриття Wi-Fi роутера, щоб сигнал добре ловив і в кухні, і в спальні, і у вітальні. А іноді треба дотягнути і до альтанки на подвір'ї будинку, щоб улітку можна було з комфортом влаштуватися там із ноутбуком пограти та попрацювати. І вирішенням усіх цих проблем стане розширювач зони Wi-Fi Amplifier Pro.

Особливості Amplifier Pro:
- 2 зовнішні антени
- Висока швидкість передачі даних (до 300 Мбіт/с)
- Підтримує підключення до 64 пристроїв
- Зручний мобільний додаток для контролю основних параметрів
- Автоматичне оновлення програмного забезпечення
- Стильний дизайн та компактний розмір

Стабільний сигнал
Пристрій має дві зовнішні антени з високим коефіцієнтом посилення для трансляції якісного та стабільного сигналу. Завдяки їм, а також технології MIMO 2×2, девайс може підтримувати високу швидкість передачі даних. Це помітно покращує якість зв'язку, навіть при одночасному підключенні кількох пристроїв.

Додайте потужності
Amplifier Pro призначений для розширення Wi-Fi покриття та посилення сигналу вашого бездротового маршрутизатора. Цей компактний репітер працює на частоті 2.4 ГГц та забезпечує швидкість до 300 Мбіт/с. Він вмикається в електричну розетку в тій частині будинку, де сигнал Wi-Fi слабший, і усуває «мертві зони», щоб ви могли спілкуватися в соцмережах, дивитися відео, працювати або грати в онлайн-ігри всюди.

Жодних обмежень
Amplifier Pro працює з будь-яким стандартним Wi-Fi-маршрутизатором. А його велика пропускна здатність дозволяє йому підтримувати підключення до 64 пристроїв одночасно. Цього вистачить не лише для дому, а й для офісу.

Керування зі смартфона
Можливість синхронізації зі смартфоном робить цей гаджет дуже зручним у використанні. Завантажте та встановіть програму Mi Home на свій телефон, і вам будуть доступні всі ключові налаштування репітера. Зокрема, ви зможете переглянути скільки пристроїв підключено, контролювати стан мережі, силу сигналу та інше.

Автоматичне оновлення
Вам не доведеться контролювати наявність нових версій прошивки для Amplifier Pro. Все програмне забезпечення завантажується та оновлюється в автоматичному режимі. Вам залишається лише насолоджуватися стабільним сигналом Wi-Fi у кожній точці вашого будинку.

Характеристики

Тип
Підсилювачі сигналу
Розміри
70 x 80 x 54 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
DVB4176CN
Особливості
Вбудована електрична розетка, Індикатор сигналу
Вага
100 г
Джерело живлення
Від мережі
Швидкість Wi-Fi
>300 Мбіт/с
Кількість антен
2 зовнішніх
Стандарт зв'язку
802.11 b/g/n
Стандарти безпеки
WPA-PSK, WPA2-PSK
Частота роботи Wi-Fi
2,4 ГГц

Підсилювач бездротового сигналу Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro (DVB4176CN)

Підсилювач бездротового сигналу Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro (DVB4176CN)
Ціна:
335 грн.
Ітого:
Про покупця