Роутер Xiaomi Redmi Router AX6 Wi-Fi 6 (RA69\\DVB4256CN) White

Роутер Xiaomi Redmi Router AX6 Wi-Fi 6 (RA69\DVB4256CN) White

Розпродано Код: 3521
2149 грн.
Без податку
Кількість

Промисловий 6-ядерний чіп від Qualcomm
Величезні можливості з максимальною швидкістю
Новий чіп промислового рівня дає роутеру ще більше можливостей для швидкої передачі даних і підтримки стійкого з'єднання в найскладніших умовах

Двоядерний мережевий прискорювач
Двоядерний мережевий прискорювач (NPU) частотою 1.7 Ггц створений спеціально для передачі мережевих даних і розвантаження головного процесора. Прискорювач створює додаткові смуги на інформаційному шосе, якими можуть скористатися різні програми для швидкої відправки і прийому даних.

До 3 гігабіт без проводів
При одночасному використанні двох бездротових каналів швидкість передачі даних складає до 2976 Мбіт/с, це в 2.55 рази вище, ніж у популярного роутера AC1200. Більш того, з повноцінними гігабітними портами, високою швидкістю зможуть насолодитися і провідні пристрої.

Динамічний розгін для збільшення швидкості і покриття
Щоб забезпечити всім підключеним пристроїв стійкий доступ в мережу, Redmi Router 6 на частоті Wi-Fi в 5 Ггц підтримує роботу в режимах "2×2 160 Мгц" і "4×4 80 Мгц MU-MIMO", автоматично підлаштовуючись під потреби кожного пристрою.

Технологія ефективної передачі OFDMA
Одна з ключових технологій Wi-Fi 6 - це OFDMA, вона дозволяє роутера за один раз збирати і відправляти дані відразу з 8 пристроїв, не змушуючи нікого довго чекати і на 36% знижуючи затримку в мережі.

Потужний 6-смуговий підсилювач сигналу
Для Wi-Fi частотою 2.4 Ггц у Mi Router AX6 є 2-смуговий підсилювач сигналу (PA+LNA), а для Wi-Fi частотою 5 Ггц - 4-смуговий. Вони підвищують як потужність самого сигналу, так і чутливість до прийому даних, дозволяючи покрити єдиною мережею ще більше площі.

6 потужних всенаправлених антен
Зовні Redmi Router AX6 оснащений шістьма всеспрямованими антенами. Завдяки підтримці алгоритмів виправлення LDPC (Код з малою щільністю перевірок на парність) вони помітно збільшують стійкість до перешкод і область покриття сигналу при передачі даних.

Повне покриття мережею Wi-Fi 6 Mesh
Застосування самих передових технологій дозволяє домогтися органічного з'єднання декількох роутерів в єдину мережу, де швидкість передачі даних може досягати 2402 Мбіт/с, так що в усіх куточках будинку доступ в Інтернет буде однаково швидким.

Швидке підключення безлічі розумних пристроїв
Redmi Router AX6 вміє автоматично виявляти знаходяться поблизу і неналаштовані пристрою розумного будинку MiHome, а за допомогою програми MiHome їх можна додати в домашню екосистему буквально за пару натиснень, при цьому у разі зміни паролю підключення всіх пристроїв нікуди не зникає. Завдяки оперативної пам'яті на 512 Мб роутер може забезпечити сталий підключення відразу 248 пристроїв.

Глибока оптимізація під смартфони Xiaomi
Навіть коли всім відразу треба вийти в Інтернет, запекла мережева баталія не припиниться ні на секунду. За допомогою функції " розумного розпізнавання роутер виявляє ігровий трафік і включає спеціальний мережевий прискорювач для смартфонів Xiaomi і Redmi, значно знижуючи пінг і роблячи підключення ще міцніше.

Вбудований ігровий прискорювач від Tencent
Унікальний прискорювач підтримує найбільш популярні мережеві ігри не тільки для комп'ютерів, але й для смартфонів і ігрових приставок. З максимально низькою затримкою і стійким з'єднанням тепер можна на рівних змагатися з гравцями з різних куточків планети.

 

Характеристики

Тип
Роутери
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
RA69\DVB4256CN
Матеріал
Пластик
Модель
AX6
Максимальна швидкість Wi-Fi
3000 Мбіт/с
Оперативна пам'ять
512 МБ
Процесор
IPQ8071A
Габарити
28.4 x 18.6 x 18.6 см
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac, 802.3/3u/3ab; 2.4/5 ГГц
Швидкість LAN портів
3x 10/100/1000M (Auto MDI/MDIX)
Швидкість Wi-Fi
1x 10/100/1000M (Auto MDI/MDIX)
Кількість антен
6 зовнішніх антен
Кількість LAN портів
3

Роутер Xiaomi Redmi Router AX6 Wi-Fi 6 (RA69\DVB4256CN) White

Роутер Xiaomi Redmi Router AX6 Wi-Fi 6 (RA69\DVB4256CN) White
Ціна:
2 149 грн.
Ітого:
Про покупця