Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper (LFQ02KL)

Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper (LFQ02KL)

У наявності Код: 4441
1199 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Керамічний ніж з покриттям титану
Обидва ножі мають високу твердість і стійкість до затуплення. Нерухомий ніж має твердість HV 650-720, тоді як рухомий керамічний ніж з покриттям титану - твердість HV 1200-1500. Ножі залишаються гострими навіть після 300 годин використання, а плавність руху запобігає нагріванню та не викликає дискомфорту шкіри голови.

Довгий час роботи та швидка зарядка
Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper оснащена високоємною літієвою батареєю на 2200 мАг, що дозволяє їй працювати до 3 годин на одному заряді, що достатньо для стрижки всіх членів великої родини. Якщо ви забули зарядити батарею, можна підключити машинку до мережі та продовжити стрижку. З Xiaomi MiJia Hair Clipper не потрібно поспішати, щоб завершити стрижку до розрядки батареї. Завдяки інтерфейсу USB-C час заряджання менший, ніж час автономної роботи машинки.

Потужний та тихий двигун
Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper оснащена високошвидкісним двигуном, який здатний розвивати 6200 об/хв і легко впоратися з різними типами волосся. У той же час, машинка працює дуже тихо - гучність не перевищує 50 дБ, що дозволяє вести розмову без утруднень під час стрижки.

Безпека під час стрижки
Леза машинки для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper спеціально розроблені із заокругленнями, щоб унеможливити пошкодження шкіри голови. З такою конструкцією лез ви можете створювати стрижки, не турбуючись про безпеку, оскільки інженери Xiaomi вже подбали про це.

Насадки для різної довжини стрижки
Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper постачається в комплекті із двома насадками, які дозволяють регулювати довжину стрижки. Одна насадка дозволяє вибирати між 3 мм, 6 мм, 9 мм, 12 мм, 15 мм, 18 мм та 21 мм, а інша між 23 мм, 26 мм, 29 мм, 32 мм, 35 мм, 38 мм та 41 мм. У комплекті також є спеціальний гребінь, що проріджує, який допомагає зменшити кількість волосся і створити ефект витончення.

Конструкція ножів машинки для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper оснащена п'ятиступінчастим тонким налаштуванням, яке забезпечує можливість регулювання довжини стрижки в найдрібніших діапазонах. Це дозволяє досягти дуже плавних переходів і досягти професійного рівня у стрижці волосся. Діапазон налаштування становить від 0,5 до 1,7 мм.

Абсолютний вологозахист
Сучасна машинка для стрижки має бути обладнана вологозахистом, щоб полегшити процес її очищення. Нова модель Xiaomi MiJia Hair Clipper повністю відповідає цим вимогам і має захист від води за стандартом IPX7. Це означає, що її можна легко та просто промити під проточною водою після використання.

Захист від корозії
IPX7 стандарт захисту не тільки забезпечує захист електрокомпонентів, але й забезпечує захист зовнішніх елементів. Матеріали, що використовуються в Xiaomi MiJia Hair Clipper, стійкі до впливу рідини, не піддаються корозії та іржавінню, що полегшує процес очищення та підтримання інструменту в чистоті.

Нагадування про мастило
Пристрій оснащений просунутим алгоритмом, який автоматично визначає, коли необхідно змастити леза машинки олією. Крім цього, на рукоятці є спеціальний індикатор, який повідомляє користувача про необхідність нанести кілька крапель олії на ножі для підтримки високого рівня процесу стрижки волосся.

Характеристики

Тип управління
Регулювальне коліщатко
Живлення
Акумулятор
Тип
Машинки для стрижки
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
LFQ02KL
Час зарядки
150 хв
Особливості
Широкий діапазон регулювань для стрижки - 14, 5 регульованих довжин рухомого леза, Високошвидкісний режим з 6200 об/хв, Датчик рівня мастила
Комплектація
Машинка, Насадка для філування, Насадка 3/21 мм, Насадка 23/41 мм, Щіточка для очищення, Силіконове мастило, Пеньюар для стрижки, Кабел Type-C
Вага
0.266 кг
Додатково
Посилена конструкція, IPX7 водонепроникний корпус, Рівень шуму 50 дБ, Довгий термін служби
Джерело живлення
Від акумулятора
Тип акумулятора
Li-ion
Габарити
18.2 х 4.7 х 4.5 см
Установки довжини стрижки
0.5; 0.8; 1.1; 1.4; 1.7 мм
Тип встановлення довжини
Знімні насадки
Час автономної роботи
180 хв
Матеріал леза
Керамічне полотно
Сфера використання
Побутовий
Функціональні особливості
Вологе очищення, Індикатор заряджання
Тип напилення на лезі
Титанове

Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper (LFQ02KL)

Машинка для стрижки Xiaomi MiJia Hair Clipper (LFQ02KL)
Кількість
Ціна:
1 199 грн.
Ітого:
Про покупця