• -100 грн.
Машинка для стрижки детей Xiaomi Yueli Children Hairdresser (HR-308G) Green

Машинка для стрижки дітей Xiaomi Yueli Children Hairdresser (HR-308G) Green

Розпродано Код: 3300
- 100 грн
799 грн.
699 грн.
Без податку
Кількість

Керамічні леза
Гостріше сталевих
Лезо з'являється на світ після пресування з тиском 300 тон, високотемпературним випалом, і високоякісної заточуванням. Після цього лезо має відмінні показники гостроти і довговічності! Крім усього іншого леза з кераміки довговічні, не схильні до корозії.

Безпечна стригущая головка
Ні під яким кутом не зашкодить шкіру дитини
Контакт шкіри голови і стригущей частини машинки закритий за допомогою R образного захисного профілю, забезпечуючи безпеку ніжної шкіри дитини. Керамічна голівка захистить шкіру від подряпин, а волосся від пошкоджень.

Зручні насадки
Спеціально для дитячих волос
Керамічні леза і сталева рама розташовані максимально близько. Швидкість роботи машинки для стрижки дуже висока, завдяки чому волосся не застряють і чисто зрізаються. Залежно від зачіски ви можете вибрати необхідну насадку для конкретної стрижки. Виберіть відстань від насадки до лез у діапазоні 1-12мм, і створити стильну зачіску без тривалого навчання. Для вашої дитини ви станете кращим перукарем.

Мотор
Беззвучна робота
Незважаючи на потужний мотор і роботу на високій швидкості близько 5500 оборотів в хвилину, видаваний звук становить всього 55 децибел, що сильно нижче стандартів євросоюзу, і дозволяє вам працювати машинкою навіть якщо дитина спить.

Нікель-гидрогенная батарея
Екологічна і довговічна
Потужна батарея дозволяє машинки для стрижки працювати на протязі 45 хвилин, батарея екологічна, заряджається 45 хвилин. Вона створює стабільну напругу на всьому протязі роботи.

Зручна робота
Відображення заряду
Триколірний індикатор дозволяє відстежити момент, коли акумулятор підходить до кінця, і стригти в оптимальних умовах роботи.

Високоякісний матеріал
Гіпоалергенний матеріал, який також використовується в харчовій промисловості обраний в якості основного для машинки - так як вона призначена для дітей.

Нековзний корпус
Ергономічний дизайн, нековзкий корпус, зручна вагова балансування дозволяє зручно користуватися машинкою і ретельно її контролювати.

Зарядка
В машинці використовується стандартний AC адаптер, який заряджає батарею безпосередньо.

Водонепроникність
Ви можете сполоснути машинку після стрижки без страху її псування, завдяки водонепроникності корпусу. Не турбуйтеся про шкідливі бактерії і пилу всередині. Завдяки багатоступінчатому процесу створення, володіє відмінним захистом від пилу і води. Корпус виконаний без використання відкритих гвинтів.

Характеристики

Тип
Машинки для стрижки
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
HR-308G
Особливості
Вологе очищення, Індикатор заряджання
Комплектація
Машинка для стрижки, 3 насадки, Щітка для очищення, USB-кабель, Фартух
Управління
Повзункове
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
15.1 х 4.4 х 4 см
Установки довжини стрижки
1, 3, 6, 9, 12 мм
Тип встановлення довжини
Знімні насадки
Матеріал леза
Керамічне полотно

Машинка для стрижки дітей Xiaomi Yueli Children Hairdresser (HR-308G) Green

Машинка для стрижки дітей Xiaomi Yueli Children Hairdresser (HR-308G) Green
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця