• -1 000 грн.
Универсальный массажер Xiaomi LeFan 3D (LF-AP017-MGY-2)

Універсальний масажер Xiaomi LeFan 3D (LF-AP017-MGY-2)

Розпродано Код: 3203
- 1000 грн
4 499 грн.
3499 грн.
Без податку
Кількість

Запатентована технологія масажу
Часто доводиться працювати в незручній позі, з-за чого потім виникає сильна втома і біль в шиї і плечах? Масажер LeFan допоможе позбутися від цієї напруги. Особливий цикл масажних рухів глибоко розслабляє м'язи, допомагаючи підбадьоритися і заповнити сили.

Масаж як живими руками
Масажні головки, виконані з довговічного та екологічного ТПЕ. Вони повторюють м'які дотики рук людини, ефективно розтираючи, натискаючи, стискаючи і всіляко впливаючи у важливих місцях. З ним вся сім'я зможе насолодитися якісним масажем, навіть не виходячи з дому.

Похилий масаж
Особлива технологія двонаправленого масажу LeFan, знайшла собі застосування в новому масажері для шиї і плечей, вигідно відрізняється від інших масажних продуктів наявністю особливого похилого масажу. На відміну від прямого масажу, він ще краще імітує вплив рук, при цьому дозволяючи глибше відчути розслабляючу дію.

Один прилад для різних випадків
Масажер LeFan має особливий форм-фактор накидки, яку можна використовувати для різних частин тіла. Неважливо, чи Ви використовуєте його для плечей і шиї, спини, попереку та ніг, він скрізь забезпечить однаково глибокий вплив і розслаблення.

Звільняє руки
Ступінь тиску масажера LeFan можна регулювати з допомогою положення рук. А оскільки руки у людини спрямовані вниз, масажер зможе працювати, не заважаючи Вам робити те ж саме, щоб не відволікатися від серйозної роботи або важливої гри.

Подаруйте батькам комфорт
Працюючи з усіх сил, не варто забувати про батьків. Хороший подарунок для здорового способу життя допоможе проявити турботу і повагу, подарувавши батькам комфорт, а Вам - спокій.

Тепло і масаж
Особливий нагрівальний PTC-елемент нагрівається до 55°C, а інтенсивний масаж допомагає теплу проникнути вглиб тіла, сприяючи поліпшенню кровообігу і зняття напруги з м'язів.

3 режими потужності
3 режими потужності з різним ступенем та глибиною впливу подарують відчуття, як від підходу в масажний салон, щоб Ви могли розслабитися і відчути приплив сил.

Потужне наповнення
Електродвигун з обмоткою з чистої міді працює на швидкості 2800 об/хв, забезпечуючи стабільну потужність, яка глибокого впливає на м'язи. Саме з його допомогою масажний ефект проганяє втому, дозволяючи відчути свіжий приплив сил.

М'які і якісні матеріали
Ручки масажера LeFan виконані з поліуретанової шкіри, яка не тільки стійка до води і поту, але і не боїться бруду і стирання. Масажні головки покриті особливим приємним на дотик матеріалом, м'яко впливає на шкіру.

Складні ремені для більшої мобільності
Для більшої зручності і економії місця ремені можна скласти. У складеному стані габарити масажера становлять 380×265×220 мм.

Характеристики

Тип
Масажери
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
LF-AP017-MGY-2
Кількість режимів
3
Комплектація
Масажер, Адаптер від мережі
Вага
2.3 кг
Призначення
Для стегон, Для голови, Для живота (преса), Для попереку, Для спини, Для тіла, Для шиї та плечей
Тип масажу
Акупрессура
Вид масажера
Масажний комір
Потужність
24 Вт
Джерело живлення
Мережа
Функції
Регулювання інтенсивності масажу, Підігрів

Універсальний масажер Xiaomi LeFan 3D (LF-AP017-MGY-2)

Універсальний масажер Xiaomi LeFan 3D (LF-AP017-MGY-2)
Ціна:
3 499 грн.
Ітого:
Про покупця