Масажна подушка Xiaomi LF LeFan Comfort-U Pillow Massager (LR-S100) ціна

Масажна подушка Xiaomi LF LeFan Comfort-U Pillow Massager (LR-S100)

Розпродано Код: 2035
1299 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi LF LeFan Comfort-U Pillow Massager  – це нова масажна подушка, яка зробить сон міцнішим, а відпочинок якісним. Подушку можна використовувати вдома або брати її із собою у подорожі. Виріб має форму воротника, що акуратно кріпиться навколо шиї, фіксуючи її в правильному положенні. Подушка враховує особливості шийного відділу скелета, тому її можна використовувати протягом тривалого часу, і вона приноситиме лише користь.

Якісний відпочинок у будь-якій ситуації
Подушка враховує всі особливості будови людського тіла, утримуючи шийний відділ у правильному положенні. Завдяки цьому забезпечується правильне положення шиї та голови під час сну та відпочинку.

Для поїздок та будинку
Подушка має зручну форму воротника. Вона легко складається та не займає багато місця. Це дозволяє не тільки використовувати її вдома, але й брати із собою у відрядження, подорожі та просто у поїздки. Дана модель подушки ідеально підійде для літака, особливо в тому випадку, якщо переліт триває багато годин.

Сучасний матеріал із ефектом пам'яті
Як наповнювач використовується поліуретан, що має ефект пам'яті. За рахунок цього виріб приймає та зберігає форму, яка ідеальна відповідає особливостям будови тіла конкретної людини. Крім того, поліуретан гіпоалергенний, він не викликає подразнення шкіри, і в ньому не накопичується пил. Зовнішня частина подушки виконана з бавовняної тканини, яка приємна на дотик і має підвищену зносостійкість.

Практичне магнітне кріплення
Для щільного прилягання подушки до шиї передбачено спеціальне магнітне кріплення. За допомогою шнурка та магнітного кріплення можна зручно зафіксувати подушку таким чином, що вона не спаде навіть із людей, які багато повертаються під час сну.

Бездротова конструкція
Масажна подушка оснащена прихованим вбудованим акумулятором, який забезпечує до 15 днів роботи (при одному 15-хвилинному сеансі на день).

Характеристики

Тип
Масажери
Розміри
26.5х24х10 см
Колір
Сірий
Артикул
LR-S100
Вага
390 г
Призначення
Для шиї
Тип масажу
Акупрессура
Потужність
1.4 Вт
Джерело живлення
2 x AA Батарейки

Масажна подушка Xiaomi LF LeFan Comfort-U Pillow Massager (LR-S100)

Масажна подушка Xiaomi LF LeFan Comfort-U Pillow Massager (LR-S100)
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця