Тренажер миостимуляторы для пресса Xiaomi Move It Abdomen Sticker (MVABP0001)

Тренажер міостимулятори для преса Xiaomi Move It Abdomen Sticker (MVABP0001)

Розпродано Код: 3574
899 грн.
Без податку
Кількість

Безпечні технології роботи з тілом

Тренажер для преса MoveIt побудований на безпечній технології електростимуляції м'язів EMS. Вбудований розумний процесор направляє низькочастотні струмові імпульси частотою від 1 до 33.3 Гц, імітуючи сигнали від мозку і передаючи їх безпосередньо м'язів, примушуючи їх мимоволі скорочуватися. 5 режимів роботи - легкий, м'який, спокійний, стукіт і масаж - дозволять буквально на собі випробувати переваги розумних технологій здоров'я.

Заняття в будь-якому місці і в будь-який час

Чим не мрія - Ви сидите на роботі, за книгами або навіть перед тепловізором, а маленький масажер сам Вас "качає"!

5 режимів роботи

10 режимів потужності

Масажер MoveIt, незважаючи на 5 режимів частоти і 10 налаштувань потужності, легко управляється всього декількома кнопками, не вимагаючи складних маніпуляцій для відкриття нового виду тренувань.

*Важлива примітка: щоб уникнути розтягнень, викликаних раптовим скороченням м'язів, новим користувачам рекомендується починати використання з низького режиму, поступово збільшуючи його до більш потужного.

Безпечний для шкіри клей із зручною заміною

Високоякісний клей на водній основі довго забезпечує щільне прилягання тренажера до тіла - одна платівка витримує 50 використань, після яких її можна поміняти окремо, не витрачаючись на дорогі замінники.

Помічник в спорті

Допоможе розслабитися або досягти нових висот

Вас ніколи не турбувала біль у м'язах, що виникає після занять спортом? Тренажер MoveIt сприяє розкладанню накопичилася в м'язах молочної кислоти, ефективно позбавляє від ниючого болю.

Економить час і сили на створення ідеальної фігури

Для тренажера MoveIt можна без праці викроїти хвилинку в самому завантаженому графіку. Всього 20 хвилин в день швидко покажуть помітний результат.

Час зарядки - три дні використання

Вбудований акумулятор ємністю 60 мА·ч повністю заряджається за годину і може забезпечити три сеанси занять по 20 хвилин.

Використання та обслуговування

1. Тренажер можна використовувати щодня, однак слід уникати занадто частого використання на одній області для запобігання перевтоми і виникнення болю в м'язах. У разі появи некомфортних відчуттів на шкірі або в м'язах слід негайно припинити використання пристрою і звернутися до лікаря.

2.Масажер вимагає періодичної мийки для збереження ефективності та гігієнічності клею, поверхня якого можна очищати за допомогою води. Для сушіння її слід залишити в сухому і темному місці.

*Клей є витратним матеріалом, при необхідності його можна придбати окремо.
 

Вага (g) - 166
Розміри 210 х 180 х 20 мм
Матеріал - Силікон
Джерело живлення - акумулятор, що Перезаряджається
Час автономної роботи - 1 год
Тип роз'єму для зарядки - Micro USB
Частота роботи: 1 Hz - 33.3 Hz; рекомендований час сеансу - 20 хвилин

Характеристики

Тип
Масажери
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Тип масажу
Імпульсний

Тренажер міостимулятори для преса Xiaomi Move It Abdomen Sticker (MVABP0001)

Тренажер міостимулятори для преса Xiaomi Move It Abdomen Sticker (MVABP0001)
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця