• -1 000 грн.
Вибрационный ударный массажер Xiaomi Momoda Relaxation Massage (SX394)

Вібраційний ударний масажер Xiaomi Momoda Relaxation Massage (SX394)

Розпродано Код: 3587
- 1000 грн
3 299 грн.
2299 грн.
Без податку
Кількість

Глибокий масаж знімає напругу та розслаблює м'язи
Навіть у молодих людей може накопичитися напруга в м'язах через тривале використання смартфона, роботи допізна або неправильно організованих занять спортом, тому кожному необхідна можливість позбутися втоми та заповнити запаси сил. Масажер Momoda з вільним регулюванням швидкості, високочастотною вібрацією та таймером роботи на 15 хвилин допоможе позбавитися від ломоти та ниючого болю і просто розслабитися.

Навіщо взагалі потрібний масажер?
Оболонки м'язів – фасції – є важливим елементом кріплення м'язів до кісток та окремим видом м'язової тканини. Вона виконує роль захисту та утримання м'язів. Спеціальний масажер за допомогою високочастотної вібрації впливає на фасції та зменшує утворення спайок з м'язами, щоб навіть після цілого дня виснажливих тренувань позбавити болю та забезпечити справжній масажний ефект.

Потужний масаж у компактному корпусі
Незважаючи на мініатюрність, корпусом овальної форми можна тримати лише однією рукою. Округла ручка зручно комфортно лежить у руці, а круглий перемикач дозволяє інтуїтивно керувати масажером. Його обтічні масажні головки щільно прилягають до області, що масажується, доставляючи приємні відчуття і глибоко розслаблюючи м'язи.

Високочастотна вібрація пробуджує свіжі сили
Електродвигун потужністю 4.7 Вт та швидкістю обертання до 4500 об/хв із силою та турботою впливає на м'язи, активуючи та пробуджуючи життєві сили.

Вільне безступінчасте регулювання швидкості
На відміну від звичайних пристроїв з обмеженими налаштуваннями, в масажері Momoda реалізовано безступінчасте регулювання швидкості, що дозволяє знайти відповідний для себе режим з безлічі, а не тільки з встановлених виробником налаштувань. Грамотний вибір режиму роботи допоможе швидше розслабитися і зняти напругу.

Екологічний та гіпоалергенний силікон
Масажні головки покриті товстим шаром екологічного та м'якого силікону. Він не завдає шкоди шкірі, легко чиститься і тішить своєю м'якістю та шовковистістю.

Захист від води та простий догляд
Крім будинку або офісу, масажер Momoda відмінно проявить себе після занять спортом для швидкого зняття напруги з м'язів, навіть незважаючи на шкіру, що спітніла. Матеріали не бояться ні бруду, ні запахів, а сам масажер можна мити під струменем води, і після сушіння він буде як новенький.

Розумний таймер, тривала та безшумна робота
Один заряд на 3:00 роботи по 15 хвилин можна розтягнути майже на 2 тижні використання.

Глибокий масаж у будь-якому місці та у будь-який час
Масажер Momoda важить всього 0,92 кг, його легко можна взяти з собою на роботу або тренування, щоб завжди мати можливість розслабитися і заповнити сили.

Характеристики

Тип
Масажери
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
SX394
Особливості
Допомагає розслабити м'язи, Знімає болючість і скутість, Тиха робота
Призначення
Для стегон, Для литок, Для попереку, Для спини, Для шиї та плечей
Тип масажу
Перкусійний
Вид масажера
Портативний (ручний) масажер
Джерело живлення
Акумулятор

Вібраційний ударний масажер Xiaomi Momoda Relaxation Massage (SX394)

Вібраційний ударний масажер Xiaomi Momoda Relaxation Massage (SX394)
Ціна:
2 299 грн.
Ітого:
Про покупця