Умный массажер для шеи Xiaomi Jeeback Neck Massager G2

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G2

Розпродано Код: 3526
2299 грн.
Без податку
Кількість

Можете вдавати, що його не помічаєте
Тривале перебування у сидячому положенні або з нахиленою головою призводить до пасивного розтягування шийних хребців, за рахунок чого утворюється напруга у м'язах шиї, а також порушується кровообіг. Хронічне перенапруга м'язів може призвести до серйозних наслідків для здоров'я, а також до періодичних головних болів, запаморочення, зниження уваги та інших симптомів.

Чотири основні принципи
Ось вам дружня порада: з багатьма проблемами, викликаними сучасним способом життя, допоможе впоратися правильна поза сидіння і здорові звички. Навіть у найзайнятіший час завжди знайдеться можливість приділити хвилинку власному здоров'ю, щоб зняти напругу з шиї.

Електроміостимуляція використовує електричну напругу для зняття м'язової напруги
У медицині електричні імпульси частотою менше 1000 Гц називаються низькочастотними та широко застосовуються у відновлювальному лікуванні для стимуляції нервів та м'язів. За допомогою цієї технології масажер повторює дію трьох масажних технік із циклічним перемиканням. 3 режими і 15 рівнів впливу відмінно підходять для турботи про шию та глибокий масаж м'язів.

Глибокий масаж 83 рази на хвилину
3 оперізувальних масажних головок глибоко впливають на область шиї. Звичайні шийні масажери з двома головками у процесі роботи використовують протилежні електроди для викликання відчуття поколювання. У масажері Jeeback G2 масажних головок три: негативний електрод у центрі та позитивні електроди з боків для формування оперізувального контуру. Навіть під час руху користувача зберігатиметься контакт як мінімум з двома електродами, не перериваючи впливу в жодному положенні.

Зручна L-подібна форма
Загнуті вперед лапи масажера допомагають забезпечити його щільне прилягання до шиї. Крім того, компонування ключових компонентів передньої частини також зміщує центр тяжіння, щоб не розміщувати додаткове навантаження на шию. Досить просто накинути Jeeback G2 на плечі, і можна не турбуватися про те, що він впаде або неміцно сидітиме.

Масажні головки з круговим впливом
Щоб масажні головки підходили до різних ший, необхідно забезпечити їхню гнучкість і рухливість. У масажері JeeBack G2 три головки розміщені на системі кругової підвіски, що дозволяє їм повертатися на 360 ° і щільно прилягати до шкіри, масажно впливаючи навіть під час руху користувача.

М'який підігрів постійною температурою
Безліч проблем із шиєю виникає через порушення кровообігу, внаслідок чого шийні хребці швидше охолоджуються, особливо взимку. У масажері Jeeback G2 є функція додаткового підігріву, яка за 3 секунди забезпечує температуру в 42°С і підтримує її на цьому рівні завдяки чутливому датчику, швидко зігріваючи шию. Масаж з використанням тепла повертає шиї гнучкість та рухливість. У холодну пору року можна включити лише функцію підігріву, щоб упоратися з наслідками примх погоди.

Компактний та легкий – всього 190 г
Переваги масажера Jeeback доповнюються сучасним дизайном та малою вагою. L-подібна форма і вага всього в 190 г роблять його неймовірно мобільним, а білий колір задає загальний тон чистоти та здоров'я, який доповнюється полірованими металевими вставками, що привертають увагу з першого погляду. Завдяки поєднанню ряду оригінальних рішень, масажер підійде для використання в будь-яких умовах і в будь-який час.

Керування програмою MiHome
Масаж Jeeback G2 повністю сумісний з екосистемою MiHome і може керуватися за допомогою програми для смартфона. Зручний інтерфейс користувача дозволяє швидко увімкнути обраний режим і погратися з налаштуваннями масажера, а функція пам'яті автоматично відновлює параметри з минулого сеансу роботи.

Одна зарядка на 8 днів роботи
Масажер Jeeback заряджається за допомогою звичайного кабелю USB-C. У разі використання по півгодини на день повного заряду акумулятора йому вистачить на 8 днів роботи. Для захисту акумулятора та економії заряду масажер автоматично вимикається за відсутності контакту електродів зі шкірою протягом більш ніж 60 секунд.

Усього два кроки для зняття напруги
Масажер Jeeback G2 підтримує керування з пульта і через програму MiHome, яка також вміє запам'ятовувати налаштування.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Масажери
Розміри
140 x 85 x 148 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Вид
Масажер для шиї
Артикул
G2
Кількість режимів
4
Особливості
Автовідключення, Дистанційне керування, Підігрів, Таймер, Регулювання інтенсивності масажу
Вага
190 г
Призначення
Для шиї та плечей
Ємність акумулятору
1400 mAh
Тип масажу
Імпульсний
Вид масажера
Міостимулятор
Підключення
Bluetooth
Джерело живлення
Акумулятор
Роз'єми
Type-C

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G2

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G2
Ціна:
2 299 грн.
Ітого:
Про покупця