Ліхтарик Xiaomi NexTool (NE0126) 2000Lm ціна

Ліхтарик Xiaomi NexTool (NE0126) 2000Lm

У наявності Код: 4351
1149 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Збираючись у похід або будуючи плани на невелику подорож на автомобілі, варто заздалегідь підготуватися і подумати про те, що може стати в нагоді. Один з головних предметів у будь-якій тривалій поїздці – це надійне джерело світла, яке здатне добре висвітлити простір навколо, допомогти знайти дорогу або послужити як лампа в похідному наметі. Світлодіодний ліхтарик Xiaomi NexTool (NE0126) 2000Lm стане незамінним помічником для любителів нічних подорожей та відпочинку на природі.

Висока потужність, яскравість та надійність
Світлодіодний ліхтарик від Xiaomi має потужний світловий потік 2000 лм, що можна порівняти зі світлом від автомобільних фар. При роботі в режимі максимальної яскравості дальність світіння досягає 380 м, що дозволяє якісно висвітлити навіть найвіддаленіші ділянки шляху. За рахунок використання вбудованої акумуляторної батареї 5000 мАг, ліхтарик здатний працювати до 140 годин. Цього більш ніж достатньо для вирішення різних завдань.

П'ять режимів світіння

  • Світлодіодний ліхтар має п'ять режимів роботи, призначені для різних ситуацій:
  • Максимальна яскравість світла;
  • Середня яскравість;
  • Мінімальна яскравість;
  • М'яке підсвічування;
  • Режим SOS;

Висвітлює шлях
При максимальній яскравості світлодіодний ліхтар від Xiaomi може висвітлити перед собою дорогу, що робить шлях безпечнішим. За потреби можна скористатися пристроєм, щоб посвітити у важкодоступних місцях. Наприклад, при ремонті автомобіля в темряві рівне і яскраве світло допоможе усунути поломку і продовжити поїздку.

Освітлення в поході або на вечірці
Ліхтарик Xiaomi NexTool NexTool (NE0126) 2000Lm впорається не тільки з пошуком потрібної дороги, але й може стати невід'ємною частиною вечірки чи іншого групового заходу. Щоб створити атмосферне освітлення, можна скористатися пристроєм з одягненою зверху пляшкою, яка послужить розсіювачем світла.

Просте керування однією кнопкою
Ліхтарик інтуїтивно зрозумілий у використанні. Управління лише однією рукою. Замість безлічі незрозумілих перемикачів та складних панелей на пристрої є лише одна багатофункціональна кнопка. Вона служить не тільки для увімкнення та вимкнення, але й для перемикання режимів.

Заряджання акумулятора та світлові індикатори
Із ліхтариком від Xiaomi можна забути про постійну покупку нових батарейок. За рахунок вбудованого акумулятора ємністю 5000 мАг пристрій здатний працювати досить тривалий час. Для заряджання необхідно повернути ліхтарик у вказаному на корпусі напрямку для відкриття зарядного порту USB-C. Для повного заряду потрібно близько 4 годин. Можна контролювати рівень заряджання за допомогою світлодіодних індикаторів на ліхтарі.

Надійний захист
Світлодіодний ліхтарик оснащений ступенем захисту IPX7, що дає можливість використовувати його в екстремальних умовах, пристрій працює під водою на глибині в 1 метр, не боїться падінь або ударів. На корпусі ліхтарика є спеціальне покриття, яке запобігає ковзанню. Пристрій має особливу форму граней, змодельовану для розміщення його на плоских поверхнях із захистом від скочування. Ліхтарик можна повісити на руку або на рюкзак, використовуючи знімний шнурок, що йде в комплекті.

Надміцні матеріали
У виготовленні світлодіодного ліхтарика від Xiaomi були використані надміцні матеріали. Корпус виконаний з авіаційного сплаву, покритого спеціальним покриттям, яке захищає від подряпин та відколів. Виріб можна застосовувати у походах, під час велосипедних поїздок, на риболовлі чи полюванні.

Характеристики

PowerBank
Ні
Заявлений час роботи
25 люмен – 140 годин, 200 люмен – 15 годин, 560 люмен – 5 годин, 2000 люмен – 3 годин
Захищеність
Водонепроникні
Тип
Ліхтарі
Розміри
164 х 34 х 59 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Потужність світлового потоку
2000 Лм
Вид
Ручні
Артикул
NE0126
Комплектація
Ліхтар, Акумулятор 26650, Кабель Type-C, Ремінець
Ємність акумулятору
5000 мА*год
Джерело живлення
Від акумулятора
Режими роботи
4 режими яскравості, Cтробоскоп

Ліхтарик Xiaomi NexTool (NE0126) 2000Lm

Ліхтарик Xiaomi NexTool (NE0126) 2000Lm
Кількість
Ціна:
1 149 грн.
Ітого:
Про покупця