• -100 грн.
Фонарик Xiaomi

Ліхтарик Xiaomi X3S Power Bank 3000mAh White

Розпродано Код: 3338
- 100 грн
699 грн.
599 грн.
Без податку
Кількість

Стильний, функціональний Solove X3S підійде у будь-якій обстановці. А за допомогою потужної акумуляторної батареї, забезпечить найяскравіше світло, а також допоможе зарядити ваш смартфон як портативний зарядний пристрій.

Функціональна допомога
Окрім тривалої роботи в режимі освітлення, ліхтарик Xiaomi Solove X3 не залишить вас у біді навіть зі смартфоном з нульовим зарядом – використовуйте його як портативний зарядний пристрій. Потужного ємнісного акумулятора 3000 мАч вистачить на все.

Яскравий
Продумана конструкція портативного ліхтарика містить у собі відбивну систему в сукупності з лампою високої потужності, яка видає яскравий потужний промінь світла, споживаючи при цьому мінімум енергії. Якщо ви використовуватимете ліхтарик у режимі слабкого світла, то вистачить його заряду на 480 хвилин, а в режимі середнього світла – на 268 хвилин.

Режим SOS
Режим досить просто і швидко вмикається, у будь-якій небезпечній ситуації під рукою завжди є портативний сигнальний вогонь. Ліхтарик довго працює у цьому режимі, забезпечуючи мінімальну витрату енергії.

Оптимальний дизайн
Проста геометрична форма пристрою, з плавними обрисами приємна погляду, а також, допомагає запобігти скочуванням ліхтарика по поверхні, максимально зручно лежить в руці і має протиковзне покриття. Корпус пристрою створений металевим, у поєднанні з безпечним пластиком, що не виділяє шкідливих речовин. Все збалансоване та ідеальне для вас.

Захист від несподіваних ситуацій
Ліхтарик видає потужний спрямований потік світла, забезпечуючи вам ідеальну видимість навіть у темну пору доби, а також допоможе вам покликати на допомогу. Крім цього, за допомогою цього пристрою ви ніколи не залишитеся без зв'язку в невідповідний момент. Все, що потрібно так просто носити з собою!

Характеристики

PowerBank
Є
Тип
Ліхтарі
Розміри
117.2 х 25 х 25 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Потужність світлового потоку
258 Лм
Вид
Ручні
Артикул
X3S
Інтерфейси
Type-C
Захист
Пилостійкі
Джерело живлення
Від акумулятора
Час роботи
До 4 год

Ліхтарик Xiaomi X3S Power Bank 3000mAh White

Ліхтарик Xiaomi X3S Power Bank 3000mAh White
Ціна:
599 грн.
Ітого:
Про покупця