Налобний ліхтар Xiaomi BEEBEST Ultra Light (FH100) ціна

Налобний ліхтар Xiaomi BEEBEST Ultra Light (FH100)

Розпродано Код: 2647
749 грн.
Без податку
Кількість

Керується однією кнопкою
Увімкніть ліхтарик і почніть досліджувати нічні вулиці.
У тиху ніч небо прикрашене міріадами зірок. І м'яке місячне світло освітлює гори та луки. Ніч кличе нас на прогулянку, а ліхтарик додасть нам сміливості. Надягніть ліхтарик, відрегулюйте його і вирушайте назустріч невідомому.

Заряду вистачає на півмісяця
Насолоджуйтесь відпочинком на свіжому повітрі.
Ліхтарик оснащений літієвим акумулятором ємністю 500mAh, підтримується заряджання від зовнішнього акумулятора. Максимальний час роботи ліхтаря на повну потужність складає 17 годин. Наприклад, якщо щодня бігати по годині, то заряду вистачить на півмісяця.
Настільки легкий, що ледве відчувається на голові. Надлегкий ліхтарик вагою 27 грам, а з ремінцем важитиме всього 42 грами. За кілька хвилин забудете, що на голові є ліхтарик. Він незамінний у подорожах та на природі.

Два окремі модулі зі світлодіодами білого та червоного світла
Основне джерело світла – світлодіод CREE серії XP-G3. М'яке світло ліхтарика освітлює вулицю і не засліплює очі. Червоний промінь ліхтаря має три режими освітлення: високий, сигнал SOS, світло, що миготить. Може також використовуватись як сигнал тривоги. Ліхтарик на голову BeeBest дбає про вашу безпеку.

Зручний еластичний ремінець
Ремінець ліхтарика на голову BeeBest зроблений з бавовни, він не тільки зручний, але й добре вбирає вологу. Розмір ремінця можна легко відрегулювати, тому ліхтарик підійде всім.

Керується однією кнопкою
Режими освітлення легко регулюються.
Біле світло ліхтаря добре освітлює, не сліпить очі. Червоне світло використовується для подачі рятувального сигналу, більш помітне та зручне. Утримуйте кнопку, щоб увімкнути ліхтарик. А щоб переключити на інший режим ліхтарика, одноразово натискайте на цю кнопку. Завдяки силіконовій кнопці перемикати режими буде легко. Зручно, що ліхтарик запам'ятовує останній вибраний режим, і наступного разу починає роботу саме з нього.

Широкий кут освітлення
Під час бігу слід стежити за дорогою. Зупинитися та переконатися, що попереду немає перешкод. Уважно стежити за ситуацією. Ліхтарик на голову BeeBest має широкий кут освітлення. Залежно від ситуації змінюйте напрямок освітлення. Можна регулювати однією рукою.

Ступінь захисту IP45
Дощ ліхтарику не страшний.
Не можна точно сказати, чи піде дощ. Ліхтарик на голову BeeBest захищений за рівнем IP45. Раптовий дощ або випадкове влучення води не завадять нормальній роботі ліхтарика. Вітер чи дощ ліхтарику не завада, він все також буде для вас працювати.

Характеристики

PowerBank
Ні
Тип
Ліхтарі
Розміри
48 х 28 х 32
Колір
Червоний
Гарантія
12 місяців
Потужність світлового потоку
105 Лм
Вид
Налобні
Артикул
FH100
Вага
42 г
Ємність акумулятору
500 мА*год
Інтерфейси
Micro USB
Захист
Водонепроникні
Джерело живлення
Від акумулятора

Налобний ліхтар Xiaomi BEEBEST Ultra Light (FH100)

Налобний ліхтар Xiaomi BEEBEST Ultra Light (FH100)
Ціна:
749 грн.
Ітого:
Про покупця