Кухонный смеситель Xiaomi Viomi A1 (VKF02) Silver

Кухонний змішувач Xiaomi Viomi A1 (VKF02) Silver

Розпродано Код: 3421
1999 грн.
Без податку
Кількість

Діставайте, повертайте і насолоджуйтеся зручністю. Нові методи подачі води у витонченій формі

Комбінований змішувач з вилученими шлангом відрізняється витонченістю та елегантністю виконання. Він сам може вільно обертатися в будь-якому напрямку, а його шланг допоможе дістати навіть до далеких місць, щоб навести порядок на кухні і насолоджуватися чистотою. Незважаючи на великі можливості, змішувач займає зовсім небагато місця навіть по висоті, що дозволяє використовувати його навіть в невеликих кухнях, витягуючи максимум користі з мінімуму простору.

Вільне обертання на 360°. Зробить приготування їжі та прибирання ще простіше

Часто користуючись водою на кухні, доводиться постійно повертати кран під каструлі або тарілки, і тому якісна конструкція з можливістю обертання і шлангом доведеться як не можна до речі. Щільний нашийник крана з АБС-пластику запобігає його від стирання обертання і подовжує термін служби. При використанні в одній раковині змішувач може вільно подавати воду в будь-який кут, а при роботі з двома раковинами він зробить приготування їжі та миття посуду на порядок простіше.

Шланг для широкого покриття. Подає воду не тільки в раковину

Вам ніколи не доводилося набирати повну каструлю води під краном, а потім намагатися підняти її і нічого не розлити? У змішувачі є вбудований шланг, який допоможе налити воду в каструлю прямо на плиті. Більш того, шланг чудово підійде для наповнення тазів, відер та інших ємностей.

Безпечна нержавіюча сталь AISI 304 і чиста вода без свинцю

Зсередини і зовні змішувач Viomi виконаний з харчової нержавіючої сталі сорти AISI 304, яка не містить свинцю або інших важких металів і відповідає найсуворішим стандартам якості. Цей матеріал допомагає підтримувати воду чистою, стоячи на варті здоров'я всієї родини.

Управління гарячою і холодною водою

До змішувача Viomi можна підвести холодну і гарячу воду, інтуїтивно змішуючи і перемикаючись між ними.

Товстий шар стали не боїться іржи і ударів

Корпус змішувача виконаний з високою точністю з товстого шару якісної сталі. Він не боїться ні іржі, ні ударів і буде довго служити, не завдаючи клопоту.

Незбиране високоточне лиття. Полірування стінок виключає утворення нальоту

Зсередини корпус змішувача виконаний з безпечної нержавіючої сталі без свинцю. Він був відлитий єдиним елементом, а його внутрішні стінки не мають ні швів, ні шорсткостей, де міг би утворюватися мінеральний наліт і корозія.

Картридж з якісним ущільнювачем. Не протікає і не стирається

Характеристики

Тип
Кухонні змішувачі
Розміри
430 x 230 x 50.5 мм
Колір
Хром
Комплектація
Кухонний змішувач, Водозабірні шланги (2 шт.), Прокладки (2 шт.), Кріпильна гайка, Вантажівка на шлангу
Призначення
Для кухні
Матеріал
Сталь
Вид змішувача
Одноважільний
Тип виливу
Поворотний
Монтаж
Горизонтальний

Кухонний змішувач Xiaomi Viomi A1 (VKF02) Silver

Кухонний змішувач Xiaomi Viomi A1 (VKF02) Silver
Ціна:
1 999 грн.
Ітого:
Про покупця