Підставка для підігріву чашок Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B) ціна

Підставка для підігріву чашок Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B)

Розпродано Код: 4723
699 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Підставка для підігріву чашок Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B) – ваш вірний супутник, щоб завжди насолоджуватися напоями за комфортної температури.

Безпечне використання
Підставка Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B) забезпечує безпечне використання. Коли температура продукту досягне 45 ℃, нагрівальна пластина змінить колір із яскраво-коричневого на червоний, щоб нагадати користувачам про необхідність безпечного поводження. З показником потужності всього 20 Вт, що становить приблизно 1% від потужності середньої індукційної плити, ця підставка забезпечує високий коефіцієнт енергозбереження, зберігаючи при цьому ефективність та стабільну роботу.

Автоматичний нагрів
Підставка для підігріву обладнана датчиком гравітації та перемикачем. Пристрій автоматично активує нагрівання при встановленні склянки. Якщо ви задоволені температурою рідини – просто приберіть чашку, і нагрівання припиниться. Жодних зайвих кнопок та додаткових рухів, тільки максимальний комфорт та простота використання.

Водонепроникний корпус
Підставка має надійний захист внутрішніх компонентів завдяки ретельній ізоляції та водонепроникному корпусу. Це означає, що навіть якщо ви випадково проллєте рідину на підставку, ви можете бути впевнені в її надійності та тривалому терміні служби.

Інтелектуальна система управління
Пристрій автоматично вимкнеться через 8 годин, що забезпечить додатковий рівень безпеки та енергозбереження.

Широка сумісність
Підставка для підігріву сумісна з різними типами посуду, включаючи скло, кераміку, нержавіючу сталь та багато іншого. Ви можете використовувати будь-які склянки або кружки, які ви маєте, і насолоджуватися постійною температурою вашого улюбленого напою в будь-який час і в будь-якому місці.

Характеристики

Тип
Підігрівачі чашок
Розміри
103 x 133 мм
Колір
Бежевий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DSHJ-S-2103B
Комплектація
Підставка-підігрівач, Кабель живлення
Вага
232 г
Матеріал
Пластик, Силікон
Додатково
Автоматичне відключення через 8 годин, Температура нагріву 75 ℃, Захист від попадання води, Індикація нагріву
Потужність
25 W
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
220V - 60Mz

Підставка для підігріву чашок Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B)

Підставка для підігріву чашок Xiaomi Sothing Standard Version (DSHJ-S-2103B)
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця