Автоматична помпа для води Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01) ціна

Автоматична помпа для води Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01)

Розпродано Код: 2403
649 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Автоматичний помпа для води Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01) є зручним та ефективним пристроєм для перекачування води з пляшок.

Носик, що складається
Помпа Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01) оснащена зручним носиком, що складається, який захищає воду від контакту з комахами, пилом і домашніми тваринами. Це сприяє збереженню чистоти та гігієнічності води.

Універсальна конструкція
Основа помпи підходить для більшості типів шийок пляшок, що робить її універсальним та зручним рішенням для домашнього використання.

Медний двигун
Помпа оснащена оновленим водяним насосом із повністю мідним двигуном, який забезпечує високу швидкість потоку води (близько 1.2 літри за хвилину). Це дозволяє швидко та зручно наповнювати склянки та пляшки.

Вбудований акумулятор
Вбудований акумулятор Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01) має велику ємність 1500 мАг, що забезпечує тривалий час роботи на одному заряді. Це зручно для використання як вдома, так і поза домом, наприклад, під час пікніків або на природі.

ABS-пластик
Корпус диспенсера виконаний з безпечного та практичного ABS-пластику, який забезпечує тривалий термін служби та стійкість до дії води.

Силиконовий шланг
Силіконовий шланг, що використовується в помпі, легко знімається та миється, що сприяє підтримці гігієнічності пристрою.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Комплект поставки
Помпа, Шланг, Кабель Type-C
Тип
Помпи для води
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
XD-ZDSSQ01
Час зарядки
4 години
Продуктивність
1.2 літри на хвилину
Ємність акумулятору
1500 мА*год
Джерело живлення
Від акумулятора
Параметри входу
5V/1A
Вид помпи
Електрична

Автоматична помпа для води Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01)

Автоматична помпа для води Xiaomi Xiaolang Foldable Water Pump (XD-ZDSSQ01)
Ціна:
649 грн.
Ітого:
Про покупця