Кухонний ніж для нарізки Xiaomi HuoHou (HU0086) ціна

Кухонний ніж для нарізки Xiaomi HuoHou (HU0086)

Розпродано Код: 4620
389 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! HuoHou (HU0086) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Хороший початок дня обов'язково вимагає правильного сніданку. І для того, щоб кожен ранковий шматочок хліба був ідеальною товщиною для бутербродів або тостів, ми представляємо вам кухонний ніж Xiaomi HuoHou (HU0086) з регулювальною пластиною для товщини нарізки. З його зубчастою ріжучою кромкою довжиною 18 см, заточеною за особливою технологією, ви зможете нарізати хліб та випічку без зайвих крихт та безладу. Цей ніж розріже їх ідеально, зберігаючи їхню структуру.

Xiaomi HuoHou (HU0086) - це універсальний ніж, який можна використовувати як з регулювальною пластиною, так і без неї. Пластина допоможе досягти ідеальної товщини нарізки для особливих випадків, коли важлива кожна деталь. Клинок ножа HuoHou виготовлений із спеціального сорту нержавіючої сталі, що має високу стійкість до корозії. Ніж залишається гострим та міцним навіть при інтенсивному використанні. Зручна поліпропіленова ручка ножа Xiaomi HuoHou (HU0086) легка та стійка до хімікатів, а також витримує високі температури до 100°С. без деформації. Ви можете навіть мити ножа в посудомийній машині з дезінфекцією. Ручка не вбирає запахи і є абсолютно безпечною для шкіри, забезпечуючи комфортне використання навіть при тривалій роботі.

Зробіть свій сніданок та приготування їжі більш приємними та ефективними з кухонним ножем Xiaomi HuoHou (HU0086). Отримайте ідеальні скибочки хліба та насолоджуйтесь нескінченними можливостями цього надійного інструменту.

Характеристики

Тип
Ножі
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Артикул
HU0086
Вага
127 г
Призначення
Для овочів, Для сендвічів, Для хліба
Матеріал рукояті
Пластик
Довжина леза
177 мм
Матеріал леза
Нержавіюча сталь

Кухонний ніж для нарізки Xiaomi HuoHou (HU0086)

Кухонний ніж для нарізки Xiaomi HuoHou (HU0086)
Ціна:
389 грн.
Ітого:
Про покупця