Кавомолка ручна Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) Red ціна

Кавомолка ручна Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) Red

У наявності Код: 4563
1169 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати завтра

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо завтра


Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 14 днів
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Зверніть Вашу увагу! Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці!

Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) - надійна та високоточна кавомолка з широким діапазоном помелу, що поєднує високу якість матеріалів з лаконічним та стильним дизайном . Кавомолка забезпечує рівномірний та якісний помел як для еспресо, так і для ручних способів заварювання кави.

Матеріал та конструкція жорнів є результатом багаторічних досліджень та розробок інженерів компанії Circle Joy. При створенні жорен Circle Joy використовується високолегована нержавіюча сталь 420 з високим вмістом азоту - високоміцна сталь, яку застосовують, наприклад, в авіаційній промисловості.

Геометрія жорнів оптимізована для досягнення високої продуктивності та рівномірного помелу. Центральна вісь кавомолки зафіксована всередині корпусу за допомогою двох невеликих кулькових підшипників, що знижує зусилля під час помелу кави і в результаті дає стабільний і рівний помел без пилу. Нержавіюча сталь - ідеальний матеріал для роботи з харчовими продуктами, надійний та безпечний для здоров'я. Саме тому з нержавіючої сталі виготовлені не тільки жорна, а й вісь, і всі деталі механізму кавомолки.

Для виробництва деяких деталей кавомолки Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17), ємностей для кави та внутрішньої частини корпусу Circle Joy використовує високоякісні полімери, які не містять BPA і відповідають суворим стандартам безпеки харчових продуктів. А ще ці матеріали розраховані на довгі роки інтенсивного використання!

Характеристики

Матеріал механізму
Нержавіюча сталь 420
Тип
Кавомолки
Розміри
170 x 57.8 x 189 мм
Матеріал корпусу
Пластик, Скло, Нержавіюча сталь
Колір
Червоний
Гарантія
14 днів
Артикул
CJ-CF17
Особливості
З ємністю для меленої кави, З регулюванням ступеня помелу
Ємність склянки
30 (+-5) г
Місткість контейнера для зерен
25 (+-5) г

Кавомолка ручна Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) Red

Кавомолка ручна Xiaomi Circle Joy Coffee Grinder (CJ-CF17) Red
Кількість
Ціна:
1 169 грн.
Ітого:
Про покупця