Кухонні ножиці Xiaomi HuoHou (HU0025) ціна

Кухонні ножиці Xiaomi HuoHou (HU0025)

Розпродано Код: 4481
285 грн.
Без податку
Кількість

Готування на радість
Зробіть очищення риби та інші кухонні турботи ще простіше і зручніше, використовуючи кухонні ножиці Xiaomi HuoHou HU0025. Леза з мартенситної німецької нержавіючої сталі X30Cr13 дозволяють виробу справлятися з найрізноманітнішими завданнями, а ергономічні ручки створюють максимальний ефект важеля при використанні, роблячи процес швидким, безпечним і менш стомлюючим.

Особливості:
Леза з нержавіючої сталі X30Cr13;
Інноваційна технологія заточування;
Ергономічна форма ручок.

Гострі леза
Ріжуча кромка кухонних ножиць проходить 32 технологічні процеси обробки, серед яких: тиснення, термообробка, покриття титановим шаром шляхом іонізації за вакуумно-дуговим методом та шліфування. Завдяки цьому кухонний інструмент відрізняється завидною твердістю та зберігає свою гостроту при обробці найрізноманітніших харчових продуктів.

Продумана конструкція
Кожна деталь кухонних ножиць продумана для комфорту. Ергономічні ручки не лише забезпечують надійний та безпечний хват навіть вологими руками, але й створюють максимальний ефект важеля для мінімізації фізичних зусиль. Таким чином, процес готування стане більш ефективним за часом і не втомлюватиме.

Надійність та стиль
Обирайте тільки найкраще кухонне приладдя, яке прослужить довгі роки. Сталь, з якої виконані леза ножиць Xiaomi HuoHou HU0025, практично не схильна до деформації, зносу та корозійних процесів. До того ж, дизайн у класичному німецькому стилі робить виріб неймовірно презентабельним.

Характеристики

Тип
Ножиці
Колір
Чорний
Артикул
HU0025
Призначення
Для зелені, Для піци, Для птиці, Для риби
Габарити
21 х 9 см
Матеріал леза
Нержавіюча сталь

Кухонні ножиці Xiaomi HuoHou (HU0025)

Кухонні ножиці Xiaomi HuoHou (HU0025)
Ціна:
285 грн.
Ітого:
Про покупця