Набір ножів Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів ціна

Набір ножів Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів

Розпродано Код: 2217
1699 грн.
Без податку
Кількість

Huo Hou Steel Knife Set 6 предметів (HU0014) – це набір кухонного приладдя, до якого входять чотири ножі, одні кухонні ножиці та дерев'яна підставка. Леза ножів виконані з німецької нержавіючої сталі та відповідають стандарту DIN. Вона насичена такими мінералами, як хром, молібден та ванадій, що значно підвищує її надійність, стійкість до окиснення та зносостійкість. Важливою перевагою цієї сталі є тривале збереження гарного заточування. Весь виробничий процес включає понад 20 етапів, до них входять: формування, термічна обробка, пайка, шліфування, полірування та інші.

Професійна термічна обробка
Для отримання ідеальних лез ножі піддаються складному процесу термічної обробки. На першій стадії вони проходять 4 етапи нагрівання до 1050С. Далі настає стадія зниження температур, вона йде в 3 етапи і остуджує леза до 50 °C. Нарешті, щоб досягти рівномірної структури, процедура може повторюватися і займає загалом до 5 год. Для покращення ріжучих якостей, усі ножі проходять стадію обробки та шліфування. Результатом стає V-подібне заточення. Вона добре зберігає ріжучі якості клинка протягом тривалого часу.

Інноваційний ергономічний дизайн
Для надійного кріплення рукоятки та леза застосовується технологія безшовного зварювання. За рахунок цього ніж стає більш міцним, безпечним, гігієнічним та зручним в очищенні. Рукоятка зроблена порожнистою, що дозволило знизити масу виробу. Вигнута форма забезпечує більш зручний хват і прилягання до долоні. Крім того, рукоятка має відмінну адгезію до шкіри та стійко тримається руці. Зворотний бік леза виконаний у формі дуги і відповідає ергономічними принципами, що надає ножу відмінний баланс.

Безпечна конструкція рукояті
На лезі основного ножа є спеціальні виїмки, вони служать у тому, щоб продукти не налипали поверхню леза під час нарізки. Для підвищення безпеки між лезом та рукояттю передбачений спеціальний обмежувач, він не дозволяє руці зісковзнути та захищає пальці від порізів. Комплект Huo Hou Steel Knife Set (HU0014) є універсальним та підійде для будь-яких цілей. З його допомогою можна легко нарізати м'ясо, рибу, овочі та фрукти, а спеціальний ніж для декорування дозволить прикрасити майбутні страви. У комплект також входять кухарські ножиці та чудова березова підставка.

Характеристики

Тип
Ножі
Колір
Хром
Гарантія
14 днів
Артикул
XH-1033
Комплектація
Ніж-сокира 165 мм, Ніж для чищення овочів 90 мм, Поварські ножиці 90 мм, Ніж-сокира для м'яса 164 мм, Ніж шеф-кухаря 180 мм, Березова підставка
Вага
3500 г
Матеріал рукояті
Нержавіюча сталь
Тип кріплення рукоятки
Цілісне лиття
Матеріал леза
Молібден-ванадієва сталь
Матеріал підставки/планки
Дерево

Набір ножів Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів

Набір ножів Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів
Ціна:
1 699 грн.
Ітого:
Про покупця