Карниз алюминиевый Xiaomi Aqara Curtain Rail (350 см, односторонний)

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (350 см, односторонній)

Розпродано Код: 3994
3150 грн.
Без податку
Кількість

Карниз Aqara виконаний з якісного пластику та алюмінієвого сплаву. Конструкція даного пристрою передбачає приховану установку на стелю або стіни (кріплення на стіну не входять в комплект), що дозволяє вдало спроектувати і мудро розпорядитися вільним простором у приміщенні.

Виріб використовується спільно з мотором для розсувних штор Aqara B1 / Aqara ZNCLDJ11LM, безпосередньо сам мотор підключається до системи розумного будинку! Карниз не має жодної електронної частини.
*Важливо! У комплекті до карниза йдуть кріплення під мотор Aqara B1, для установки на карниз мотора Aqara ZNCLDJ11LM у продажу є перехідники. br /> Усі подробиці ви зможете уточнити у нашого менеджера!

З огляду на конструктивні особливості карниз, відкриття та закриття штор практично безшумно. Керувати ними можна через додаток на смартфоні або шляхом створення сценаріїв розумного будинку, що сильно полегшує взаємодію з пристроєм. Функціонально, двигун, можна розташувати з права або зліва, за такою ж логікою рухаються штори по карнизу. Можна налаштувати рух з права на ліво і навпаки, або ж вибрати двосторонній карниз, який у свою чергу розсуватиме штори з центру в дві сторони.

Характеристики

Тип
Карнизи
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Вид
Однорядні
Артикул
Curtain Rail
Матеріал
Алюміній
Модель
B1
Сумісність
Контролер Aqara Curtain Controller B1 (ZNCLDJ12LM)
Довжина
350 см

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (350 см, односторонній)

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (350 см, односторонній)
Ціна:
3 150 грн.
Ітого:
Про покупця