• -100 грн.
Карниз алюминиевый Xiaomi Aqara Curtain Rail (200 см, односторонний)

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (200 см, односторонній)

Розпродано Код: 3729
- 100 грн
1 599 грн.
1499 грн.
Без податку
Кількість

Карниз Aqara виконаний з якісного пластику та алюмінієвого сплаву. Конструкція даного пристрою передбачає приховану установку на стелю або стіни (кріплення на стіну не входять до комплекту), що дозволяє успішно спроектувати і мудро розпорядитися вільним простором у приміщенні.

Виріб використовується спільно з двигуном для розсувних штор Aqara B1 / Aqara ZNCLDJ11LM, саме сам двигун підключається до системи розумного будинку! Карниз не має жодної електронної частини.

*Важливо!Перед покупкою уточнюйте з яким кріпленням (для мотора Aqara B1 та Aqara ZNCLDJ11LM вони різні) поставляється потрібний вам карниз.
Всі подробиці ви зможете уточнити у нашого менеджера перед або після замовлення!

Враховуючи конструктивні особливості карниз, відкриття та закриття штор практично безшумно. Керувати ними можна через програму на смартфоні або шляхом створення сценаріїв розумного будинку, що сильно полегшує взаємодію з пристроєм. Функціонально, двигун, можна розташувати з права або зліва, за такою ж логікою рухаються штори по карнизу. Можна налаштувати рух з права на ліво і навпаки, або ж обрати двосторонній карниз, який у свою чергу розсуватиме штори з центру в обидва боки.

Характеристики

Тип
Карнизи
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Вид
Однорядні
Артикул
Curtain Rail
Матеріал
Алюміній
Довжина
200 см

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (200 см, односторонній)

Карниз алюмінієвий Xiaomi Aqara Curtain Rail (200 см, односторонній)
Ціна:
1 499 грн.
Ітого:
Про покупця