Адаптер Xiaomi USB Type C - HDMI (ZJQ01TM) ціна

Адаптер Xiaomi USB Type C - HDMI (ZJQ01TM)

Розпродано Код: 4052
499 грн.
Без податку
Кількість

Адаптер Xiaomi USB Type-C на HDMI та USB. За допомогою цього пристрою ви зможете підключити до ноутбука Xiaomi mi AIR проектор або РК-панель, у вас з'являється стандартний роз'єм HDMI, плюс ви отримуєте ще роз'єм USB. Адаптер також оснащений додатковим роз'ємом USB Type-C мама для підключення мережевого адаптера. Одночасно дивіться фільм на РК-панелі та заряджайте ваш ноутбук.

Багатопортовий цифровий адаптер Type C — USB 3.0/HDMI/Charger Type-С є перехідником, за допомогою якого можна одночасно підключити зовнішній монітор, телевізор та кабель живлення ноутбука. Адаптер також оснащений додатковим роз'ємом USB Type-C (мама) для підключення мережевого адаптера. Одночасно дивіться фільм на РК-панелі та заряджайте ваш ноутбук.

  • Довжина: 15 см

  • Тип адаптера: з USB Type-C на USB 3.0/HDMI 4K/USB-C PD2.0

Робота з двома екранами призначена для виконання багатозадачних операцій та розширення інтерфейсу вашої техніки. Ви маєте можливість розширити інтерфейс вашого ноутбука та підключити масу пристроїв.

Багатофункціональний адаптер USB-C/HDMI сумісний з більшістю сучасних проекторів. Він забезпечує можливість підключення знімного або зовнішнього жорсткого диска, миші, клавіатури та інших USB-пристроїв. З кабелем Xiaomi будь-яка презентація пройде легко.

Приголомшлива роздільна здатність 4K, що забезпечує передачу зображення як HD. Підтримує різні формати, зокрема популярний формат 3D. Перехідник чудово справляється з 1080p HD декодуванням відео 3D формату, що гарантує реалістичність під час перегляду відеофайлів у 3D.

Високошвидкісний сигнал починає передаватися при підключенні до вашого персонального комп'ютера. Унікальний портативний пристрій оснащений коаксіальною конструкцією, що має антиокислювальні властивості. Адаптер дозволяє гарантувати стабільний сигнал при передачі даних, а спеціальний екрануючий шар, виконаний з лудженої мідної оплетки, і EMI-фільтри повністю пригнічують високочастотні шуми, що виникає в процесі роботи різних пристроїв. На додаток до цього система PET гарантує безперебійне підключення, а загальна міцність конструкції та унікальний сучасний дизайн роблять перехідник із USB Type-C на HDMI просто незамінним пристроєм.

Швидкість передачі даних завдяки використанню коаксіального кабелю досягає 5 Гбіт/сек. Такий рівень потоку передачі даних досягається за рахунок використання провідників з безкисневої міді по 96 проводів у кожному, а також посиленому обплетенні, що забезпечує найкраще екранування від перешкод. Кабель адаптера покритий PET-ізолятором, що надає йому м'якості та водночас довговічності.

Пристрій забезпечує напругу в діапазоні 5-20 В і силу струму в діапазоні 0-3.5 A за рахунок використання багатоступінчастого автоматичного перемикача . Кабель автоматично перемикає напругу, що надходить, і може працювати з напругою до 70 Вт.

Компактний пристрій, який легко носити з собою, поміщається в будь-яку сумку для перенесення ноутбуків. Розмір пристрою всього 150х50.3х11 мм.

Адаптер чудово сумісний з більшістю сучасних ноутбуків, а завдяки наявності USB Type-C ви можете запросто підключити цей пристрій навіть до телефону.

Характеристики

Тип
USB-хаби (адаптери)
Розміри
150 х 50.3 х 11 мм
Колір
Білий
Гарантія
1 місяць
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
ZJQ01TM
Довжина
15 см
Роз'єм 1
USB Type-C
Роз'єм 2
HDMI/USB Type-A/USB Type-C

Адаптер Xiaomi USB Type C - HDMI (ZJQ01TM)

Адаптер Xiaomi USB Type C - HDMI (ZJQ01TM)
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця