USB-хаб (адаптер) Xiaomi MiiiW HDMI/USB-C PD/USB-A3.0x3/TF/SD (MWCMA01) для MacBook ціна

USB-хаб (адаптер) Xiaomi MiiiW HDMI/USB-C PD/USB-A3.0x3/TF/SD (MWCMA01) для MacBook

У наявності Код: 4347
1222 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати у понеділок

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо у понеділок

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хаби Type-C, перетворюючи один порт на кілька, вже не є новинкою. Але якщо є звичайні ноутбуки з USB та HDMI, то власники MacBook та MacBook Pro скажуть MiiiW дякую. І є за що: цей адаптер має високу якість і містить усі необхідні роз'єми. Три порти USB 3.0, HDMI, SD, Micro SD, а також інший Type-C для зарядки, що буде особливо корисним для власників 12-дюймового MacBook. Хаб виготовлений у приємному алюмінієвому корпусі з боками пластику ABS та термопластичного еластомеру. Внутрішня електроніка захистить ноутбук та всі підключені аксесуари від напруги та надмірних стрибків, що важливо, оскільки Type-C повинен бути більш обережним, ніж з простий USB.

Передача даних високої швидкості
Оригінальна конструкція дозволяє ефективно зменшити електромагнітні витоки сигналу, збільшуючи швидкість передачі файлів. Кабель дозволяє передавати величезну кількість даних за лічені секунди. Через мить ви можете передати музичні композиції, відеокліпи тощо.

Сумісність з різними брендами ноутбуків
Адаптер ідеально сумісний з MacBook та іншими ноутбуками з роз'ємом Type-C. Крім того, при використанні смартфонів та планшетів Xiaomi адаптер може також виконувати функції підзарядки та читання інформації із зовнішніх носіїв.

Швидкий випуск 4K
Потужний багатофункціональний адаптер MIIIW гарантує швидку та стабільну передачу зображень та відео, завдяки якому він може задовольнити потреби професійних та вимогливих дизайнерів.

Висока роздільна здатність для великих екранів
Офісний працівник часто використовує кілька додатків одночасно, тому існує потреба у дисплеї високої роздільної здатності. Роздільна здатність багатофункціонального адаптера Xiaomi MIIIW досягає 3840x2160, щоб якість зображення залишалася високою при передачі зображення з невеликого екрану на великий.

Інтелектуальній поточній контроль
Адаптер автоматично перемикає відповідну напругу та струм, а також підтримує протокол USB-C PD3.0. У режимі зарядки найвища вихідна потужність становить 100 Вт.

Характеристики

Роз'єм тип 1
USB Type-C
Роз'єм тип 2
HDMI, USB, SD
Версія USB
3
Тип
USB-хаби (адаптери)
Гарантія
12 місяців
Артикул
MWCMA01
Призначення
Для комп’ютерів
Інтерфейси
HDMI / USB-C PD / USB-A 3.0 x 3 / TF / SD
Габарити
139 х 36 х 11.8 мм

USB-хаб (адаптер) Xiaomi MiiiW HDMI/USB-C PD/USB-A3.0x3/TF/SD (MWCMA01) для MacBook

USB-хаб (адаптер) Xiaomi MiiiW HDMI/USB-C PD/USB-A3.0x3/TF/SD (MWCMA01) для MacBook
Кількість
Ціна:
1 222 грн.
Ітого:
Про покупця