Конструктор Xiaomi Mitu Intelligent Building Blocks White (ZNM01IQI) ціна

Конструктор Xiaomi Mitu Intelligent Building Blocks White (ZNM01IQI)

Розпродано Код: 2914
1199 грн.
Без податку
Кількість

MiTU Intelligent Building Blocks (ZNM01IQI) приємний і веселий конструктор

Складається з 305 елементів, відлитих з щільного пластику. На відміну від MiTU Block Robot, тут деталі зроблені більш зручними для дитячих рук, заради чого спеціально були перероблені 3-мірні моделі блоків. Конструктор відмінно підходить для дітей від 6 до 10 років.

3 простих фігури + 8 веселих ігор
Завдяки точній машинній обробці, все 305 блоків ідеально підігнані один під одного. З'єднання їх в різні конструкції допоможе дитині розвинути дрібну моторику рук і послідовне мислення. Крім трьох простих фігур - пінгвіна, шестиногого звіра і вози - є кілька веселих ігор, з допомогою яких дитина навчиться поводитися з конструктором і втілювати свої задуми.

Зручні тривимірні схеми
Тривимірні схеми можна не тільки розглядати під будь-яким кутом, на них можна подивитися покрокову інструкцію по збірці і окремо ознайомитися з положенням кожної деталі. Всі схеми максимально зрозумілі і докладні. Тепер можна не тільки побудувати точно по інструкції, але і спробувати щось нове, знаючи, що в будь-який момент помилку можна легко виправити.

Європейська сертифікація безпеки матеріалів RoHS
Купуючи дитині іграшки, хочеться бути впевненим у їх повної безпеки для крихкого дитячого здоров'я. Матеріали Конструктор MiTU Intelligent Building Blocks (ZNM01IQI) відповідають провідним китайським і європейським стандартам екологічної безпеки, так що Ви можете порадувати дитину новою іграшкою, не турбуючись про її безпеку.

Магнітні з'єднання блоків
Дітям особливо сподобаються магнітні з'єднання електронних компонентів конструктора. Полярність магнітів запобігає неправильне з'єднання блоків, допомагаючи швидше освоїти нові функції.

Розумний робот з потужним процесором
Конструктор Конструктор MiTU Intelligent Building Blocks (ZNM01IQI) оснащений власним процесором і особливої операційною системою. 32-бітний процесор ARM Cortex Mx може функціонувати самостійно, навіть без підключення до пульта управління. Це по-справжньому розумний пристрій, яке відкриває гігантський простір для уяви і здійснення ідей. Харчування всієї системи здійснюється від двох батарей АА.

Просте і зрозуміле управління
Управління системою здійснюється за допомогою спеціального додатка через Bluetooth. Інтерфейс керування виконаний в мультяшному морському стилі з безліччю приємних кольорів і фігур. Інтуїтивно зрозумілі кнопки дозволяють з легкістю управляти власними будівлями.

Програмування для самих маленьких
Після створення чергового шедевра його можна оживити за допомогою програмування певних дій. Дитина швидко освоїть прості логічні функції, поєднуючи які поступово навчиться більш просунутому програмування і розуміння робототехніки.

Характеристики

Розміри
165.67 х 94.92 х 106.95 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
ZNM01IQI
Модель
ZNM01IQI
Джерело живлення
Батарейка AAA (2 шт)
Тип підключення
Bluetooth
Сумісність
Android 4.0 та вище, IOS 8.0 і вище
Процесор
ARM Cortex Mx 32
Кількість деталей
305
Габарити упаковки
270 х 180 х 55 мм

Конструктор Xiaomi Mitu Intelligent Building Blocks White (ZNM01IQI)

Конструктор Xiaomi Mitu Intelligent Building Blocks White (ZNM01IQI)
Ціна:
1 199 грн.
Ітого:
Про покупця